filmski zaplet

OBRNUO JE NEBO I ZEMLJU da bi došao do nje: Kako je JEDNA SEKUNDA serije Prijatelji promenila život Goranu Ivaniševiću

0

Goran Ivanišević sada je u srećnom braku, ali nekada je voleo jednu od najlepših Hrvatica.

lice tatjane dragović pojavilo se na sekundu u jednoj epizodi treće sezone serije 'prijatelji'
lice tatjane dragović pojavilo se na sekundu u jednoj epizodi treće sezone serije "prijatelji"foto: Youtube Printscreen

Da li ste nekada gledali seriju "Prijatelji"? Ako jeste, sigurno se sećate druge epizode treće sezone, kada Ros juri svoje prijatelje da se što pre spreme za polazak u muzej, a svi ga ignorišu, među njima i Čendler, koji čita "Kosmopoliten" u toaletu Monike i Rejčel...

 

Čak ni najveći fanovi serije "Prijatelji" ne znaju da se baš u toj epizodi, nazvanoj "The One When No One's Ready", nalazi i lice svetski proslavljene manekenke i lepotice Tatjane Dragović.

 

Ona se našla na naslovnici pomenutog časopisa "Kosmopoliten", a na njenu lepotu zaista bi malo ko ostao imun.

 

Baš ta naslovnica zavrtela je nebo i zemlju čuvenom Goranu Ivaniševiću.

 

Kako se pisalo i prenosilo mnogo puta od tada, videvši je, Goran se zainteresovao za njemu nepoznatu, ali prelepu manekenku, i upotrebio je sve svoje veze i vezice kako bi dobio njen broj telefona i stupio s njom u kontakt.

 


Putem svojih poznanstava, nabavio je njen broj i pozvao ju je na večeru. Mada Tatjana, kako se navodi, isprva nije njime bila impresionirana, nastavili su da se druže, ali to druženje preraslo je u ljubavnu romansu.

 

Tatjana je pala na Goranove čari, a njihova veza, koja je krunisana brakom, trajala je dugo godina.

Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

 

 

 

Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Ostali su u dobrim odnosima, a nakon što su se rastali, oboje su pronašli ljubav na drugom mestu.

 

 

Dok je Tatjana sreću pronašla s manekenom igmuzičarom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila ćerku Luce, Goran se 2017. godine u tajnosti venčao s voditeljkom Nives Čanović.

 

Ona je naredne godine rodila sina Olivera, a za njihovu vezu saznalo se najpre kada objavila njihove fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

 

 

Nives je otkrila kako Goranov sin Emanuel živi s njima i da se super slaže s mlađim bratom Oliverom, kao i da mali Oliver Emanuela "gleda kao Boga".

 

Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro, Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je — rekla je Nives za Exkluziv.

 

Podsetimo, Goran je u teniskom timu Novaka Đokovića, pa smo ga nedavno mogli videti kako ga bodri na Vimbldonu, koji je i sam osvojio.

 

goran ivanišević danas je u teniskom timu novaka đokovića
goran ivanišević danas je u teniskom timu novaka đokovićafoto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Teniski analitičar:

 

 

makonda-tracker