žali što je živ

"Pravi umiru, ali Kijanu Rivs i dalje hoda među nama!" Poznati glumac ne krije ISTINSKU MRŽNJU prema kolegi

1

Više nego jednom, Metju Peri je u svojoj autobiografiji izrazio žaljenje što je njegov poznati kolega uopšte živ

foto: EPA/ANDREW GOMBERT
foto: EPA/ANDREW GOMBERT

 

Glumac Metju Peri objavio je nedavno memoare "Prijatelji, ljubavnice i velika užasna stvar", u kojima je otkrio mnogo detalja o svom životu koji nam do sad nisu bili poznati.


On je pisao o svojoj borbi s porocima, kriznim situacijama u kojima se našao, a medijima je posebno zanimljiv jedan detalj – "gorka osećanja i ogorčenost", kako pišu, "prema Kijanuu Rivsu".


Zašto istinski mislioci kao River Feniks i Hit Ledžer umiru, ali Kijanu Rivs i dalje hoda među nama? – piše Peri.

 

Glumac je, inače, imao priliku da sarađuje s Riverom Feniksom 1988. godine, a više puta je pričao o tome koliko mu je teško što je on prerano preminuo nakon predoziranja.


River je bio prelep čovek, i spolja i iznutra, bio je previše divan za ovaj svet, ispostavilo se. Uvek mi se čini da su stvarno talentovani momci ti koji prvi odu – kaže Metju Peri. On se prisetio i kako je jecao nakon što je čuo vesti o Riverovoj smrti.

 

Metju Peri
foto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Ovo, inače, nije jedini put da Peri kaže kako mu smeta što je Kijanu Rivs i dalje živ – u delu u kom piše o svom prijatelju Krisu Farliju, koji je, takođe, umro mlad, ponovo izražava istu ljutnju. Nakon što je saznao za Farlijevu smrt, nije mogao da sakrije bes.


Napravio sam rupu u zidu garderobe Dženifer Aniston kad sam saznao – piše on. – A Kijanu Rivs i dalje hoda među nama.


Koliko je poznato, Metju Peri i Kijanu Rivs nikad nisu sarađivali i nije jasno zbog čega glumac ovako govori o kolegi.

 

Kijanu Rivs
foto: Imagespace / Zuma Press / Profimedia

Kijanu Rivs, inače, ima reputaciju dobrice i neretko ga nazivaju "najboljim čovekom u Holivudu". Poznat je po brojnim humanitarnim organizacijama u koje ulaže, a trudi se da ne bude u prvom planu i ostane u senci uprkos brojnim dobrim delima.

 

 

makonda-tracker