svega se odrekla

Pričali su da joj Pamela nije do kolena: U ovu glumicu je bilo zaljubljeno pola sveta, a ona se predala svojim DEMONIMA

0

Jedna od najlepših žena na malim ekranima devedesetih napustila je glumu pre 20 godina, a nedavno je viđena posle dužeg vremena

Jasmin Blit igrala je Karolin Holden u seriji 'Čuvari plaže'
Jasmin Blit igrala je Karolin Holden u seriji "Čuvari plaže"foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pre nekoliko dana, paparaci su u Kaliforniji primetili glumicu Jasmin Blit (54), nekadašnju veliku televizijsku zvezdu, koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Čuvari plaže" tokom devedesetih.


Ona je primećena u Dolini San Fernando dok je išla na ručak s prijateljima, a za ovu priliku odbrala je epsadrile, žutu midi-suknju i crni top.

 

Mnogi je verovatno nisu lako prepoznali jer je prošlo čak dve decenije otkako je Jasmin donela odluku da se povuče iz glume, nakon što je proživela mnogo teških epizoda u životu.


 

Jasmin Blit viđena je u Dolini San Fernando ispred jednog restorana
Jasmin Blit viđena je u Dolini San Fernando ispred jednog restoranafoto: Jeff Rayner/Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Bila je mnogo elegantnija nego u oktobru, prošli put kada nije uspela da se sakrije od paparaca, koji su je primetili dok je šetala psa u pidžami.

 


Ona već neko vreme, pišu američki mediji, nije viđena u društvu supruga Pola Serita, inače vlasnika striptiz kluba, s kojim je u braku već 20 godina.

 

Jasmin Blit igrala je čuvarku plaže Karolin Holden u 72 epizode čuvene serije, rame uz rame s Pamelom Anderson, Dejvidom Haselhofom, Karmen Elektrom i drugima, a mnogi su je nazivali najlepšom članicom glumačke postave.


Pred kamerama je postigla veliki uspeh, a daleko od njih borila se s mnogim demonima, uključujući zavisnost od kokaina zbog koje je završila na rehabilitaciji 2000. godine.

 

Skoro godinu dana kasnije uhapšena je jer je u Mičigenu na auto-putu vozila srednjom trakom, a policajci su u njenom vozilu pronašli špric pun kokaina namenjen intravenoznom ubrizgavanju.

 

 

Nakon što su nadležni pretresli hotelsku sobu u kojoj je boravila, pronašli su među Jasmininim stvarima još droge.

 

Glumica je otvoreno pričala o svojoj zavisnosti i 2003. u intervjuu za Glamour ispričala da se trudi da se kloni droga i da je beg od njih nešto sa čime će se uvek boriti.


Dok je bila na rehabilitaciji, upoznala je Pola Serita, s kojim je i danas u braku.


Kažu da ne treba da započinješ vezu u prvoj godini nakon odvikavanja, naročito s nekim ko je prošao isto, ali Pol i ja smo se odmah zaljubili – rekla je glumica jednom prilikom.

 


Oni su se venčali ubrzo nakon što su ušli u vezu, a prošlog avgusta su obeležili dve decenije braka. Ranije je Jasmin Bilt dovođena u vezu s glumcima Metjuom Perijem, Stivom Gutenbergom i Dejvidom Čarvetom.


Baš u vreme kad je bila na rehabilitaciji, Jasmin je napustila glumu, pa je njen poslednji projekat TV film "Čuvari plaže: Havajsko venčanje", u kom se vratila ulozi Karolin Holden.


Nakon čak 20 godina pauze, ona je nedavno rešila da pokuša da se vrati poslu, pa se pojavila u filmu Whack the Don iz 2021, a u pitanju je niskobudžetna komedija koja nije bila posebno zapažena.

 

 

makonda-tracker