niko tu nije bio oduševljen

"Nikad nismo bili prijatelji": Za ovu zvezdu "Prijatelja" rekli su da nije bila duhovita, a imali su i tešku saradnju

2

Serija "Prijatelji" jedna je od najpopularnijih serija svih vremena, ali nisu svi glumci bili jednako prijateljski nastrojeni

sigurno se sećate scene s kraja četvrte sezone kada ros umesto 'emili' kaže rejčelino ime...
sigurno se sećate scene s kraja četvrte sezone kada ros umesto "emili" kaže rejčelino ime...foto: Warner / AFP / Profimedia

Iako serija "Prijatelji" i dan-danas važi za jednu od najduhovitijih serija svih vremena, a poznato je da su članovi glavne šestorke bili odlični prijatelji i privatno.

 

Dženifer Aniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou druže se i dalje, a i dalje imaju kontakt sa Metjuom Perijem, Metom Leblankom i Dejvidom Švimerom.

 

Ipak, nisu svi glumci bili idealan spoj s njima.

 

Reditelj Džejms Burou priznao je da je imao probleme s jednim likom...

 

 

Zapravo, probleme mu nije zadavala glavna ekipa, već jedan od sporednih likova. U pitanju je Helen Baksendajl, koja je glumila Rosovu drugu suprugu Emili.

 

 

Ona mu je zadavala velike probleme, iako nije dugo bila deo serije, mada je odglumila vrlo važnu ulogu u životu Prijatelja, kao i za sam tok radnje.

 

Naime, reditelj je otkrio da je bilo teško raditi s Helen jer se "drugi glumci nisu mogli hraniti njenom komičarskom energijom", a rekao je i da je Helen u ulozi Engleskinje Emily bila "draga, ali ne naročito duhovita".

 

 

— U sitkomima i bilo kojoj vrsti romantične komedije, smeh je jednako važan kao i hemija. Otkrili smo da svaka Rosova nova devojka mora biti duhovita poput Rejčel — izjavio je u svojim memoarima.

 


Ni Helen Baksendajl nije bila oduševljena ekipom.

 

— Svi su bili vrlo ljubazni i profesionalni. Ipak, nikada nismo bili dobri prijatelji — rekla je i dodala da je slavna šestorka bila u sjajnim prijateljskim odnosima, a da je ona bila tek jedna od mnogih gostujućih zvezda koje su se pojavile.

 

Bonus video

Sanju Marinković prijatelji iznenadili za rođendan

 

makonda-tracker