LEPOTICA

Pričalo se da je ona ukrala njegovo srce: Ko je MISICA za koju se veruje da je u vezi sa Bogdanom Bogdanovićem?

0

Za njega kažu da je jedan od naših najzgodnijih košarkaša, a ona je prava bomba 

Šuška se da Bogdan Bogdanović ljubi lepu misicu
Šuška se da Bogdan Bogdanović ljubi lepu misicu foto: Marina Lopičić

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović često je tema medija ne samo zbog neverovatnog talenta i igre koja je fantastična, već i zbog svog privatnog života. 

 

Mnoge žene uzdahnu već na pomene njegovog imena, ali on svoj ljubavni život vešto krije od očiju javnosti i retko kada o njemu govori za medije.

 

Tako je pre oko godinu dana na domaćim portalima osvanula vest da Bogdan ima novu devojku, s kojom je navodno zajedno bio na svadbi saigrača iz Atlante, Danila Galinarija, koja je održana u Italiji u avgustu 2022. godine. 

 

 

Tada se videlo da je na jednoj grupnoj fotografiji mladenaca i njegovih gostiju, Bogdan prisno zagrlio lepu crnku, koja je bila u elegantoj narandžastoj haljini.

 

Ubrzo se otkrilo da je u pitanju Britani Neta, atraktivna američka manekenka i dizajnerka koja je svojevremeno bila i u izboru za mis države Nju Džersi, gde je završila kao prva pratilja.

 

 

Uprkos činjenici da je izuzetno lepa, moda i modeling nisu njene jedine zanimacije. Ona radi kao tehnički dizajner u jednoj od najjačih kompanija sveta Fiserv.

 

Osim toga, bori se za prava žena, nedovoljno zastupljenosti lepšeg pola u tehnološkom sektoru i čini sve da se smanji rodni jaz kroz mnoge organizacije koje se bave ovom temom.

 

 

Bogdan ovu vezu nije potvrdio niti demantovao pa ne možemo sa sigurnošću tvrditi da su njih dvoje bili i jesu i dalje par. 

 

Bonus video:

 

Ko su najlepše žene naših sportista?

 

 

 

 

makonda-tracker