daljina je presudila

Verili su se nakon 5 meseci veze: Znate li koja GLUMICA je bila velika ljubav Bogdana Bogdanovića?

0

Upoznala ih je Jelisaveta Orašanin.

Bogdan Bogdanović je 2017. godine započeo vezu sa mladom glumicom
Bogdan Bogdanović je 2017. godine započeo vezu sa mladom glumicomfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaš Bogdan Bogdanović izaziva veliku pažnju javnost otkad se pojavio na košarkaškoj sceni, a ništa manje zanimljiv od njegove igre jeste i njegov ljubavni život.

 

Tokom godina Bogdan je povezivan sa brojnim poznatim devojkama, od manekenke Anje Škuletić i teniserke Olge Danilović, a sada su skoro svi zaboravili i na to da je pre nekoliko godina, mladi košarkaš bio u ljubavi sa glumicom.

 

U pitanju je Jovana Stojiljković. Novi par je upoznala glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem.

 

Kako su mediji preneli, ona je "nagovorila" Bogdanovića da pogleda predstavu u kojoj je igrala Jovana. 

 

Bogdan nije znao ko je Jovana, ali veoma prijatno se iznenadio kad ju je ugledao. Potom je video i film “Panama”, u kom je ona ostvarila vrlo zapaženu ulogu, i tada se već prilično zainteresovao za nju, i to ne samo zbog “vrućih scena” koje je darovita glumica podelila sa kolegom Slavenom Došlom - otkrila je svojevremeno njihova zajednička prijateljica za Gloriju i dodala: 

 

- Dopalo mu se što je posle ogromne popularnosti koju joj je to ostvarenje donelo, ona ostala skromna i tiha – 

– Za razliku od Jelisavete, koja je završila sportsku gimnaziju i za koju smo svi uvek govorili da će se sigurno udati za sportistu, Jovana nije odavala takav utisak. Tako da kad smo je videli sa Bogdanom na Jelisavetinoj svadbi, svi smo bili pomalo iznenađeni. Međutim, vrlo brzo smo shvatili da su kao stvoreni jedno za drugo, oboje su dobri, lepo vaspitani i uspešni mladi ljudi koji ne žele da se eksponiraju – ni pojedinačno, ni zajedno - rekao je izvor za Gloriju.

 

Malo ko bi i znao da su u vezi da nije bilo fotografija sa letovanja na Mikonosu gde su bili zajedno sa Nemanjom Nedovićem i njegovom tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom Minom Milutinović.

 

Jovana i Bogdan su svoju vezu započeli 2017. godine i kako su mediji preneli, verili su se nakon pet meseci veze.

Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljković
Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljkovićfoto: Nebojša Mandić

- O veridbi znaju samo članovi porodice i najbliži krug prijatelja. Ćutali su o svemu jer ne žele da se oko toga diže prašina. Od njih me ne bi čudilo da se samo jednog jutra venčaju u tajnosti - rekao je izvor svojevremeno za Alo.

 

Ipak, njihova veza nije uspela budući da se Bogdan preselio u Ameriku i počeo da igra za klub "Sacramento Kings", a Jovana je ostala u Srbiji i gradila karijeru.

 

- U početku su verovali da će im veza na daljinu uspeti, ali su brzo uvideli da tako nešto nije moguće. Prijatelji su Jovanu nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je tako nešto predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli - rekao je izvor blizak glumici za Kurir i dodao:

 

- Njihovom rastanku nisu prethodile svađe i teške reči, jednostavno su se dogovorili da je najbolje da prekinu vezu koja ne funkcioniše. Povremeno razmene poruke ili se čuju preko Vajbera, pa me zato ne bi začudilo ako budu odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu

 

BONUS VIDEO

 

 

makonda-tracker