praznična čarolija

Crveno-zlatni tonovi i NJEN široki osmeh: Kako izgleda NOVOGODIŠNJA JELKA u domu Bogdana Bogdanovića?

0

Novogodišnja euforija stigla je i u dom košarkaša Bogdana Bogdanovića.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U vreme novogodišnjih i božićnih praznika, društvene mreže preplavljuju slike novogodišnjih jelki.

 

Tokom decembra smo imali prilike da vidimo kako su svoje domove okitili Tamara Dragičević, Nina Janković, Ana Sević, Nikolina Kovač i brojne druge ličnosti.

 

Na kraju stare i početku 2023.godine, vrata svog doma nam je otvorio košarkaš Bogdan Bogdanović te smo mogli da vidimo kako izgleda njegova novogodišnja jelka.

Bogdan je ispred novogodišnje jelke pozirao sa svojom sestrom koja mu je najveća podrška u Americi.

 

– Kad sam odlazio za Ameriku, dogovorili smo se da sa mnom krene i Bojana, kako bi mi olakšala adaptaciju. Jeste da je košarka timski sport, ali zahteva jedan samotnjački život, a ta prva godina je najteža, prvenstveno zbog kulturološkog šoka koji doživite. Bojana mi je pomogla da se organizujem, snađem, posvetila mi se u potpunosti, ali je sebi odmogla – rekao je jednom prilikom Bogdan za domaće medije.

 – Zaključili smo da je za nju najbolje da upiše fakultet tamo i posveti se sebi. Trenutno studira na Akademiji za biznis i menadžment (MBA) i to joj izuzetno prija. Sad ima samo svoje obaveze, svoje vreme. Mnogo mi pomaže oko košarkaškog kampa za decu, ona je u organizaciji, i uspeli smo da ga realizujemo i ove godine. Nismo hteli da prekidamo tradiciju pa smo ga održali onlajn - dodao je Bogdan.

 

Uz sliku sa sestrom ispred novogodišnje jelke, Bogdan je svima poželeo srećnu Novu godinu, više ljubavi, zdravlja i sreće.

Kako možemo da vidimo na slici, na zelenoj jelci sa belim vrhovima preovlađuju crvene i zlatne trake, a tu su i crveni i zlatni ukrasi okruglog oblika.

 

Upečatljiv je i vrh jelke u obliku zvezde koji svetli.

 

makonda-tracker