miljenik devojaka

Samo jednu je pokazao na Instagramu: 4 poznate lepotice koje je voleo Bogdan Bogdanović

0

Ljubavni život Bogdana Bogdanovića uvek je privlačio pažnju, a iako košarkaš čuva svoju privatnost od medija, mnogo toga smo uspeli da saznamo

Bogdan Bogdanović na Evropskom prvenstvu 2017.
Bogdan Bogdanović na Evropskom prvenstvu 2017.foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović (30), koji već godinama igra za NBA tim Atlanta Hoksa, pre nekoliko dana je postao kapiten reprezentacije Srbije.


Popularni sportista oduševljava svojim igrama na košarkaškom terenu, a uvek je važio i za miljenika devojaka.


Bogdanović, međutim, nikada nije pričao o svom privatnom životu, ali je nekoliko njegovih veza dospelo do javnostim, a među onima koje su uspele da osvoje njegovo srce ima i nekoliko dobro poznatih imena.

 

Prema pisanju medija, Bogdan Bogdanović je početkom 2014. godine uplovio u romansu s manekenkom Anjom Škuletić, a tokom njihove veze on je više puta delio njihove romantične trenutke na Instagramu.

 

Bogdan Bogdanović i Anja Škuletić bili su u skladnoj vezi
Bogdan Bogdanović i Anja Škuletić bili su u skladnoj vezifoto: @bogdanbogdanovic/Instagram

Jednom prilikom je podelio da mu se ona pridružila i na pripremama, a pisalo se o njihovoj velikoj ljubavi. Ona je, međutim, potrajala do 2015. godine, kada su se razišli, a Anja se potom udala za manekena Dušana Šušnjara, s kojim je zasnovala porodicu.


Čuvena je i Bogdanovićeva veza s glumicom Jovanom Stojiljković, koju smo gledali u nekim od najuspešnih domaćih ostvarenja, uključujući seriju "Južni vetar" i film "Vera".

 

Jovana Stojiljković i Bogdan Bogdanović bili su u vezi kad je on tek otišao u ameriku
Jovana Stojiljković i Bogdan Bogdanović bili su u vezi kad je on tek otišao u amerikufoto: Nebojša Mandić

Mediji su pisali da se par upoznao preko glumice Jelisavete Orašanin Teodosić, kao i da su se verili samo pet meseci kasnije. Kako je njihova zajednička prijateljica otkrila za Gloriju, ona mu je i ranije privukla pažnju ulogom u filmu "Panama", a svidelo mu se što je ostala skromna i pored velikog uspeha.


Dopalo mu se što je posle ogromne popularnosti koju joj je to ostvarenje donelo, ona ostala skromna i tiha – rekao je anonimni izvor.

 


Međutim, Bogdan se preselio u Ameriku zbog posla, a udaljenost je učinila svoje i bilo im je teško da održavaju vezu, pa su se uskoro razišli prijateljski.
Najpoznatija ljubav Bogdana Bogdanovića bila je ona s teniserkom Olgom Danilović, inače ćerkom legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića.

 

srpska teniserka Olga Danilović je dve godine bila u vezi s bogdanom bogdanovićem
srpska teniserka Olga Danilović je dve godine bila u vezi s bogdanom bogdanovićemfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Oni su zajedno proveli dve godine, a nijednom nisu govorili javno o svojoj vezi.


Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vreme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Za sve u okolini važili su za skladan par – rekao je jednom prilikom izvor za Blic.

 

Međutim, oni su se posle dve godine rastali, bez teških reči i u prijateljskim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuja Jovic (@vujajovic)


– Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama – rekao je tada izvor blizak paru.


Još jedna manekenka koja je navodno osvojila srpskog košarkaša je lepotica i dizajnerka Britani Neta, koja je svojevremeno bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Nije poznato kada su se zaljubili naš Bogdan i lepa Amerikanka, kao ni jesu li još uvek zajedno.

 

 

BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović - izjava

 

 

makonda-tracker