više od (pre)lepog lica

Od njene LEPOTE zastaje dah! Bogdan Bogdanović ima novu devojku, a Amerikanci LUDE ZA NJOM

0

Košarkaš srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović prvi put je u ozbiljnoj vezi od rastanka s teniserkom Olgom Danilović, a dama koja je osvojila njegovo srce je jedna od najlepših žena u Sjedinjenim Američkim Državama. Ipak, ona je više od još jedne lepotice!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlante i košarkaške reprezentacije Srbije, navodno je ponovo zaljubljen!


Poznati sportista ovih dana boravi u Beogradu, a juče se provodio na venčanju košarkaša Nemanje Nedovića i manekenke Mine Milutinović. S njim se nije pojavila njegova nova devojka, s kojom je pre nekoliko dana prisustvovao venčanju kolege Danila Galinarija u Italiji.

 

Prema pisanju domaćih medija, u pitanju je manekenka i dizajnerka Britani Neta, koja je svojevremeno bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

Britani je, inače, diplomirala na Tehnološkom institutu za modu za tehnički dizajni i istoriju umetnosti, a godinama se uspešno bavi modelingom. Već neko vreme radi kao tehnički dizajner u kompaniji Fiserv, a bavi se i aktivizmom, konkretno ženskim pravima i teži da žene budu zastupljenije u tehnološkom sektoru.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Nije poznato koliko su dugo u vezi naš Bogdan i lepa Amerikanka, a košarkaš obično ne priča za medije o svom privatnom životu, niti deli fotografije svojih partnerki na Instagramu, pa verovatno sam neće otkrivati previše ni ovog puta.


Podsetimo, on je dugo bio u vezi s mladom teniserkom Olgom Danilović, a njih dvoje su svoju ljubav skrivali o očiju javnosti, pa su tako samo jednom uslikani zajedno na istom događaju.

 

 

makonda-tracker