na rođendanu kod bogdana bogdanovića

Kad se ona pojavila, sve žene košarkaša su bile u senci: Jelisaveta Orašanin oduševila nikad izazovnijom haljinom (FOTO)

0

Košarkaš Bogdan Bogdanović proslavio je svoj 30. rođendana i tom prilikom okupio brojne naše poznate sportiste, ali i njihove supruge.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bogdan Bogdanović nedavno je napunio 30 godina, a proslavu povodom svog rođendana upriličio je sinoć u poznatom beogradskom restoranu. Koncept slavlja je nosio naziv Veliki Getsbi, a među zvanicama su bili brojni sportisti.

 

Najviše pažnje su privukli Nemanja Nedović, Boban Marjanović, Miloš Teodosić i Nikola Jokić, za kog kažu da je bio najveseliji. Svi naši košarkaši su se pojavili sa svojim lepšim polovinama koje su zasenile celu proslavu.

Istakla se Jelisaveta Orašanin Teodosić o čijoj crnoj haljini ne prestaje da se priča. Naime, glumica je obukla dugu crnu haljinu s golim leđima i jako velikim šlice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MO première (@mo_premiere)

Jelisaveta redovno ima originalne kombinacije, pa nas vrlo često oduševi i dodatno iznenadi. Ovog puta, njena haljina je savršeno isticala figuru, a poznato je da glumica naporno vežba i izgleda savršeno u svakoj prilici.

 

Nedavno je bila aktuelna tema košarkaška reprezentacija i odsustvo Miloša Teodosića, odnosno odluka selektora da košarkaša izbaci sa spiska, a lepa glumica se tim povodom oglasila na Instagramu, podržala svog supruga i dodatno uzburkala strasti među navijačima.

 

 

makonda-tracker