devojke lude za njim

Šuškalo se da ga je PEVAČICA umalo koštala veze: Zgodni srpski košarkaš krije LJUBAVNI ŽIVOT, ali ova vest je odjeknula

0

Baš pred početak Mundobasketa, popularni igrač reprezentacije Srbije povezivan je u medijima poznatom pevačicom

Nikola Milutinov na meču Srbija-Kanada na Mundobasketu u Manili
Nikola Milutinov na meču Srbija-Kanada na Mundobasketu u Manilifoto: EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Košarkaš Nikola Milutinov (28) jedan je od igrača koji nastupaju u dresu Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci, a on beleži izuzetne partije za našu reprezentaciju.


Istakao se Milutinov u svim mečevima do sad, baš kao i u nastupima za klubove za koje je igrao, a među njima su Partizan, Olimpijakos, CSKA Moskva.


Ove godine, Nikola se vraća u Grčku, a hoće li mu društvo praviti lepša polovina – nije poznato.

 


Košarkaš ne spada poznate ličnosti koje eksponiraju svoj privatni život, pa tako nije poznato koga trenutno ljubi, a paparaco Kurira ga je prošle zime fotografisao u jednom tržnom centru tokom kupovine s devojkom nepoznatom javnosti.

 

Pre mesec dana, domaći mediji pisali su da je Milutinov imao probleme u ljubavnoj vezi u kojoj je trenutno jer je, navodno, bio u kontaktu s pevačicom Sandrom Prodanović, poznatijom kao Sandra Afrika.

 

Pevačica Sandra Afrika nedavno je povezivana s košarkašem Nikolom Milutinovim
Pevačica Sandra Afrika nedavno je povezivana s košarkašem Nikolom Milutinovimfoto: M. M./ATAImages

– Vest je odjeknula kao bomba. Devojka mu je haos napravila. Pitanje šta će tu biti. Ne znam da li će ostati zajedno ili će mu preći preko toga što je u tajnoj šemi sa Afrikom – rekao je izvor Kurira.


On je tvrdio i da je Milutinov "očajan što se saznalo da startuje pevačicu i to uoči Svetskog prvensta u košarci".

 


Trenutno svi o tome pričaju. Doduše, to je sve na početku i sveže. Sandra je njemu samo šema, mislio je da se neće saznati i da će ona biti diskretna. Čak sumnja da je ona pustila vest da bi se pohvalila. Svakako mu je problem u ljubavi napravila – kaže anonimna osoba blista sportisti.


Ipak, Milutinov nije komentarisao ove navode i nastavio je da ćuti o svom privatnom životu i govori tamo gde je najvažnije – na košarkaškom terenu.

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA - ALBINO

 

makonda-tracker