odmah ju je verio

Bila je nevina kad su se upoznali, a on 15 godina stariji — i ČEKAO JU JE do braka: Neobična priča glumice i bogataša

0

Verili su se 10 dana nakon upoznavanja, tri puta pokušali da se razvedu, a danas su prijatelji!

ilon mask i talula rajli verili su se 10 dana nakon što su se upoznali
ilon mask i talula rajli verili su se 10 dana nakon što su se upoznalifoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Ovog petka, Ilon Mask je čestitao svojoj bivšoj supruzi, glumici Taluli Rajli, nakon što je na društvenoj mreži Tviter objavila da se verila sa glumcem Tomasom Brodijem-Sangsterom.

 

To je samo još jedan dokaz da bivši parovi istinski mogu ostati prijatelji nakon rastanka, a njih dvoje zadržali su blizak odnos nakon zaista burnog odnosa, koji se sastoji od čak dva venčanja i tri pokušaja razvoda i mnogo neobičnih i intrigantnih detalja, pa je poznato da bogataš ističe da je i dalje voli... 

 

Kako su se voleli Ilon Mask i Talula Rajli?

 

Njihova ljubavna priča počela je 2008. godine, kada je Talula imala 22 godine, a milijarder 37 godina i tek se razveo od svoje prve žene Džastin Vilson. Upoznali su se u londonskom noćnom klubu, a verili su se svega 10 dana kasnije!

 

Zapravo, on je svega 6 nedelja ranije potpisao papire za razvod braka, u kom je dobio petoro dece, blizance Grifina i Vivijen i troje Kai, Saksona i Demijana.

 

Talula je prvo pomislila da je Mask zaista stidljiv, a prvo ju je pitao sme li da stavi ruku na njeno koleno, a potom ju je i pozvao sutradan na doručak. Na doručku ju je pozvao na ručak, a onda i na večeru. Ubrzo su završili i u njegovoj hotelskoj sobi, ali samo da bi pričali o raketama!

 

 

Njihova ljubav nije bila simpatična Talulinom ocu Dagu Milburnu, koji je izguglao ime Ilona Maska i shvatio da je on oženjen čovek koji ima petoro dece. Rekao je ćerki da je to "plejboj" i naredio joj je da mu mu poruči da neće oći na večeru s njim.

 

Međutim, Talula nije poslušala oca, odmah potom se verila s Maskom i uselila se u njegovu vilu u Los Anšelesu. Tu su živela i njegova deca, pa je čitava stvar postala "prilično ozbiljna!.

 

 

U intervjuu za Evening Standard 2012. godine, otkrila je da je tada bila devica i da je imala samo jednog dečka do tada.

 

Nikad nisam spavala ni sa kim osim sa Ilonom, što je lepo, u stvari, sjajno je.

 

Ona je otkrila da je verovala da se ne treba ulaziti u odnose pre braka, što je prenela i svom momku. Ilon je to prihvatio i par zaista nije imao odnose, kako tvrde.

 

Ja sam stidljiva. Ne pijem. Popila sam gutljaj alkohola jednom i bilo je odvratno. Ne pijem ni čaj ni kafu, kao dete sam, volim sokove i toplu čokoladu — rekla je Talula.

 

 

Par se venčao 2010. godine, a gosti su dolazili helikopterom i privatnio avionom. Ona je tada imala 24 godine, a sve je delovalo toliko idilično, ali — ne zadugo. Razveli su se već 2012. godine.

 

Talula Rajli dobila je 16 miliona dolara od supruga, a on je napisao na Tviteru da će je "voleti zauvek" i da su to bile "predivne četiri godine". 

 

Međutim, godinu dana kasnije, ponovo su se venčali, pa su 2014. godine ponovo podneli zahtev za razvod., ali su odustali 7 meseci kasnije.

 

U martu 2016. godine, Talula je ponovo zatražila razvod i tada su se zvanično zauvek rastali. Nisu imali dece. 

 

 

Par je ostao u prijateljsljim odnosima, a Mask je tada govorio da "nikad neće reći nikad" i da će uvek verovati u brak.

 

— Rastali smo se na nekoliko meseci da vidimo da lli će nas razdvojenost zaista razdvojiti i jeste. Volim je, ali je ne volim. Ne mogu da joj dam ono što ona želi. Nisam hteo da imam kratak brak, ali bih voleo baš da budem siguran sledeći put da je to ono pravo, pre nego što se oženim — rekao je Mask tada.

 

Zanimljivo je da je Talulino ime upleteno u aferu Tviter, nakon što je otkriveno da ga je pitala da "kupi Tviter i onda ga izbriše", zato što "Amerika ludi" i i "mnogo gluposti potiče s Tvitera".

 

Bonus video

Ilon Mask ličnost godine:

 

makonda-tracker