pronašla pravog

DVAPUT se udavala za najbogatijeg čoveka na svetu: Poznata glumica sada je rekla "da" momku kog svi dobro znamo

0

Mladić koji nas je oduševljavao svojim talentom još kao dečak nastavlja da niže uspehe u karijeri, a odlično mu ide i na privatnom planu

Talula Rajli i Tomas Brodi-Sangster verili su se posle dve godine veze
Talula Rajli i Tomas Brodi-Sangster verili su se posle dve godine vezefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Talula Rajli (37) udaje za glumca Tomasa Brodija-Sangstera (33), javljaju strani mediji.


Ona je sama podelila na Tviteru srećne vesti, saopštivši da je rekla "da" svom izabraniku.


Veoma sam srećna što mogu da saopštim da smo se, posle dve godine veze, Tomas Brodi-Sangster i ja verili – poručila je presrećna Talula.


Ovaj par potom je viđen u noćnom izlasku, a medijima nije promakao prelep dijamantski prsten na njnoj ruci.

 

O vezi Talule Rajli i Tomasa Brodi-Sangstera spekuisalo se dugo, budući da su u avgustu 2021. viđeni kako se drže za ruke na ulici, ali se par nije oglašavao povodom tvrdnji da su srećno zaljubljeni.

Britanski mediji pisali su tada kako je Rajlijeva zavela mladića i nazivaju je kuguarkom, iako je razlika između njih samo četiri godine, što mnogi objašnjavaju time da će Tomas u očima publike uvek ostati dečak zbog prvih uloga kojima nas je osvojio.

 

Podsetimo, u pitanju je glumac koji nas je šarmirao u filimu "U stvari ljubav" kada je imao 13 godina, a u poslednje vreme smo ga gledali u serijama "Damin gambit" i "Igra prestola".

 

Talula je, inače, dvaput bila u braku s milijarderom Ilonom Maskom – najpre su bili venčali od 2010. do 2012. godine, a već sledeće se ponovo venčali i ostali zajedno do 2016. Par je živeo s Maskovom decom uz braka sa Žastin Mask, čak petoro njih, a od tada nije bilo poznato previše o njenom ljubavnom životu.


Tomas je bio mnogo veštiji u skrivanju svog privatnog života, ali je poznato da je neko vreme bio u vezi s manekenkom Gzi Vizdom.

 

 

BONUS VIDEO Veridba u Diznilendu

 

makonda-tracker