"on me je vratio u život!"

Pored njega je PRODISALA nakon što ju je Bred Pit SLOMIO: Prvi dečko Dženifer Aniston posle razvoda odično vam je poznat

0

U trenutku kada se osećala razbijeno na milion delova, a svet je oplakivao njeno slomljeno srce, slavnu glumicu je kolega "vratio u život", kako sama kaže

Dženifer Aniston i Vins Von u filmu 'Raskid'
Dženifer Aniston i Vins Von u filmu "Raskid"foto: UNIVERSAL PICTURES - MOSELEY, MELISSA - Album / Album / Profimedia

Glumica Dženifer Aniston bila je 2005. godine na vrhuncu slave – upravo je završeno emitovanje kultnog sitkoma "Prijatelji", u kom je igrala jednu od glavnih uloga, počela je da dobija vrlo unosne ponude za uloge u holivudskim filmovima, bila je udata za Breda Pita, najlepšeg čoveka na svetu...


Pit ju je, međutim, baš u tom trenutku prevario s Anđelinom Džoli, doneli su da odluku da se razvedu, a za jednu od najpoželjnijih žena sveta usledio je medijski pakao.


Proganjali su je, postavljali joj nemilosrdna pitanja, svet se podelio u tabore koji je podržavaju i koji se naslađuju njenim bolom, a za sve to vreme pokušavala je da radi.

 

Dok su paparaci opsedali set filma "Raskid", koji je snimala tokom leta 2005, mnogi su primetili da se glumica zbližila sa kolegom Vinsom Vonom. Nije im se učinilo – oni su zaista uskoro postali par.

 

  • Ljubavna priča Dženifer Aniston i Vinsa Vona


Iako je moguće da su se poznavali ranije, Dženifer Aniston i Vins Von definitivno su se zbližili na snimanju ove romantične komedije. Viđali su ih kako razgovaraju dugo, zaljubljeno se smeškaju, na žurki povodom završetka snimanja su bili "vrlo bliski". Navodno su se oni ljubili, plesali i imali oči samo jedno za drugo.

 


Vins je moj prijatelj – rekla je tada glumica za Elle. – Obožavam ga. On je neodoljiv i duhovit.


Ipak, tvrdila je da tek treba da se upoznaju i da ne želi da bude žena koja nekoga iskorišćava da se bre oporavi od razvoda.

 

Međutim, uskoro više nisu mogli da sakriju da su ludi jedno za drugim, a počeli su zajedno da se pojavljuju na raznim događajima, uključujući Rolan Garos 2006. godine.

 


Ipak, nekoliko meseci kasnije pojavile su se glasine da je glumac "viđen kako na jednom događaju ljubi misterioznu plavušu", a on je pretio tužbom tabloidima i preko svog advokata sve demantovao. Von je tada snimao film u Londonu, a Dženifer je došla da ga poseti i tada su definitivno raskinuli.


Nakon Dženiferinog boravka u Londonu pre nekoliko nedelja, Dženifer i Vins su se zajedno dogovorili da okončaju svoju vezu, ali su nastavili svoje prijateljstvo – saopštio je PR glumice.


Vins Von je kasnije uvek pričao kako beskrajno poštuje Dženifer, a ona je godinama kasnije u intervjuu za Vogue istakla koliko joj je glumac značio u trenutku kada se nosila s vrlo javnim razvodom i preljubom bivšeg supruga Breda Pita.

 


Vins je bio moj respirator. Bukvalno me je vratio u život. Prvi put kada sam udahnula, ja sam prasnula u smeh! Bilo je sjajno. Volim ga. On je kao slon u staklarskoj radnji. Bio je divan i zabavan, savršen za trenutak koji smo proveli zajedno. To je ono što mi je trebalo. A onda je nekako prošao rok trajanja – priznala je Dženifer Aniston.


Nakon nekoliko godina, Dženifer je bila u braku s glumcem Džastinom Teruom, koji se, nažalost, okončao, dok je Von od 2010. godine u braku s agentkinjom za prodaju nekretnina Kajlom Veber, s kojom ima ćerku Lohlin i sina Vernona.

 

 

BONUS VIDEO Šta astrolozi kažu - da li je moguće pomirenje Dženifer Aniston i Vinsa Vona?

 

makonda-tracker