samo pod ovim uslovima

Kako osvojiti srce Elona Maska? 10 pravila koja moraju da prate sve devojke čuvenog milijardera

0

Elon Mask je jedan od najpoznatijih, ali i najekscentričnijih milijardera na svetu.

 

Elon Mask
Elon Maskfoto: EPA-EFE/BRITTA PEDERSEN / POOL

O milijarderu Elonu Masku se dosta toga zna. On je trenutno drugi najbogatiji čovek na svetu, procenjen na nešto više od 197,3 milijarde dolara. Ima 51 godinu, ženio se tri puta, a reč ekscentrik bi ga možda najbolje opisala.

 

Strani mediji su došli do saznanja kakva pravila moraju da poštuju žene sa kojima on izlazi. Ovo nije zvanično potvrđeno, pa ćemo iznad svega staviti i prefiks "navodno".

 

No, lista pravila je... Pardon, navodna lista pravila je veoma interesantna.

 


1. NJEGOVE BIVŠE MORAJU DA SE SLAŽU.
 

Kao neko ko ima toliko bivših, on mora da se pobrine da se sve slažu i da ne prave nikakvu dramu u njegovom životu. Nakon razvoda od svoje prve žene Džastin Vilson, Mask se ubrzo oženio Talulom Rajli dve godine kasnije.

 


U tekstu za portal "Marie Claire" 2010. godine, Vilsonova je napisala da je poslala Rajlijevoj neku vrstu mirovne ponude, rekavši: „Radije bih volela da imamo odnos kao u francuskim filmovima, u kojem dve žene postaju prijatelji“.


2. NE OTKAZUJTE DOGOVOR SA NJIM
 

Vilsonova je takođe rekla da Mask nije neko ko prihvata ne kao odgovor. Kada su oboje bili studenti na Kvins univerzitetu u Ontariju u Kanadi, ispričala je priču o tome kako su se upoznali - gde ju je Mask pozvao na sladoled nakon što je tvrdio da ju je upoznao na zabavi na kojoj nikada nije bila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elonmusk (@elonmusk)


- Rekla sam da, ali onda sam ga oduvala sa natpisom na vratima moje spavaonice. Nekoliko sati kasnije, pognute glave nad španskim tekstom u pregrejanoj prostoriji u studentskom centru, čula sam kurtoazni kašalj iza sebe. Elon se nespretno smeškao, a dva korneta sladoleda sa komadićima čokolade kapala su mu niz ruke - otkrila je Džastin.

 

3. MORATE DA PRATITE NJEGOV TEMPO
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elonmusk (@elonmusk)

 

Kao najbogatiji čovek na svetu, pionir svemira i "tehnološki kralj" nije iznenađenje da je Mask veoma zauzet momak. Razlog zbog kojeg on i Amber Herd nikada nisu zaista uspeli je taj što ona nije bila u stanju da prati njegov tempo.

- Zabavljali su se nekoliko meseci, ali su oboje bili veoma zauzeti poslom. Bilo je teško naći vremena da se vide. Elon radi dan i noć. To je njegov život i on ga voli. On trenutno nije u poziciji da bude u vezi i prekinuo je - rekao je jedan izvor za magazin People.
 

4. NEKE TEME SU ZABRANJENE

 

Elona i Vilsonova su 2002. godine dobili sina, koji se zvao Nevada Aleksandar Mask. On je tragično preminuo dve nedelje kasnije od sindroma iznenadne smrti odojčadi (SIDS). Nakon smrti njihovog deteta, Elon je svojoj supruzi jasno stavio do znanja da nikada ne želi da priča o tome, i stalno je prekidao bilo koji od njenih pokušaja da priča na tu temu.

- Elon je jasno stavio do znanja da ne želi da priča o tome. Nisam razumela to, kao što on nije razumeo zašto sam ja otvoreno tugovala, što je on smatrao "emocionalno manipulativnim - rekla je bivša supruga milijardera.

5. NE VOLI VEZE NA JEDNU NOĆ

 

U više navrata Elon je izjavio da on nije samo povremeni zabavljač i da izlazi samo zbog dugotrajnih veza ili u potrazi za srodnom dušom. To je mnoge iznenadilo, pošto se očekivalo da se jedan bogataš ponaša baš suprotno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm)


- Tražim dugoročnu vezu. Ne tražim vezu za jednu noć. Tražim ozbiljnog saputnika ili srodnu dušu, takve stvari - rekao je za Elon za magazin "Rolling Stone".

7. NOVAC NIJE PROBLEM

 

Možete da potrošite koliko god novca želite sa njegove kreditne kartice, koju će vam on sam dati. Limita nema - ipak biti sa najbogatijim čovekom na planeti dolazi sa svojim prednostima.

Naime, Elon svojim devojkama daje sopstvene kreditne kartice i dozvoljava im da uz njih kupuju šta god žele. Vilsonova je otkrila da joj jednom dao kreditnu karticu da kupi onoliko knjiga koliko je želela.

 

 

8. NE VOLI DA SPAVA SAM
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elonmusk (@elonmusk)

 

U već spomenutom intervjuu za "Rolling stone", Elon je otkrio da mrzi da spava sam.

- Ubija me kad idem da spavam sam. Nije da ne znam kakav je to osećaj. Biti u velikoj praznoj kući, koraci odzvanjaju hodnikom, a tamo nema nikog- i nikog na jastuku pored tebe - požalio se Elon.

9. BUDITE DOBRI SA DECOM
 

Ovaj milijarder je srećni otac devotoro dece. Elon je dobio čak petoro dece sa Vilsonom i to sve sinove. Njihova imena su Grifin, Ksavijer, Kai, Sakson i Damijan Mask.

10. PLAVA KOSA

 

Iz nekog razloga, čini se da Musk zaista voli plavu kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)


- Kada sam prvi put upoznala Elona, nisam bila plavuša… Bez obzira na to koliko sam sjajnih komplimeneta dobijala od njega, Elon me je terao da budem plavuša - rekla je Vilsonova.

 

 

makonda-tracker