ljubav na prvi pogled

Nije očekivala da joj bude VERAN, pre njega nije želela decu: 17 godina duga ljubav dvoje glumaca ugasila se preko noći

0

Tokom braka su sve vreme živeli odvojeno.

Monika Beluči i Vensan Kasel bili su 14 godina u braku.
Monika Beluči i Vensan Kasel bili su 14 godina u braku.foto: Honopix,PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Jedan od najpoznatijih parova u svetu kinematografije upoznao se na snimanju filma "L'appartment",1996. godine.

 

Postoje razne priče o tome kako su se Monika Beluči i Vensan Kasel upoznali, ali oboje su priznali da su se "zaljubili na prvi pogled".

 

Vensan je smatrao Moniku "još jednim modelom koji pokušava da uđe u u bioskope sa velikim grudima", dok je Monika smatrala da je on arogantni razbojnik.

 

Ispostavilo se da je samo nekoliko poljubaca ispred kamere bilo dovoljno da njihova antipatija jedno prema drugom pređe u simpatiju.

Kako je Monika kasnije priznala, isprva je mislila da Kasel nije dostojan nje i da to nije bila prava ljubav. Vensan joj je bio privlačan, ali nije osećala da može da bude sigurna u njega.

 

Plašeći se preterane neozbiljnosti svog ljubavnika, Monika Beluči je odlučila da se ne vezuje za francuskog glumca. Od samog početka njihove romanse, glumica je jasno definisala granice: on ima svoj život, a ona svoj.

Vensan Kasel, koji nije navikao na takav tretman, bio je obeshrabren. I tako su živeli razdvojeno, on u Parizu, a ona u Londonu i Rimu. 

 

Tri godine ju je Vensan ubeđivao da se uda za njega, a njoj brak ništa nije značio. Već je iza sebe imala jedan brak sa italijanskim fotografom Klaudiom Karlom Basom.

 

Ipak, Monika se predomislila kada je Vensan doživeo saobraćajnu nesreću i venčali su se 1999. godine

Međutim, i nakon venčanja je svako otišao svojoj kući, on je bio u Parizu, a ona u Rimu


Ljubav na daljinu je postala navika za Moniku i Vensana, koju je bilo teško promeniti.

 

- Strast možete osetiti i prema najgorem čoveku kojeg ste ikada upoznali. Ali, ona nema nikakve veze sa partnerstvom. U takvom odnosu, strast ostaje, ali je važnije poverenje, poštovanje i svest da vam je muškarac lojalan ne u seksu, nego da će jedostavno biti tu za vas. To je mnogo važnije od seksualne vernosti - pričala je Monika svojevremeno o njihovoj vezi i osvrnula se na temu vernosti:

- Bilo bi suludo da mu tražim da mi bude veran u tom smislu kada sam ja odsutna dva meseca. Ne možete tražiti takve stvari niti kontrolisati koga viđa i šta radi. Mislim da je realnije razmišljati o kvalitetu odnosa dok smo zajedno i kako ćemo to vreme zajedno iskoristiti. Govorim o toj vrsti lojalnosti i eleganciji

 

Oboje su pratile glasine o aferama, ali ni jedno ni drugo nikada nisu demantovali ni komentarisali ove glasine. 

 

Iz njihove ljubavi se 2004. godine rodila ćerka Deva, a kako je Monika kasnije pričala, dugo je ignorisala Vensanovu želju za decom, ali je ipak kasnije prizanala da joj je rođenje ćerke promenilo život. 

U mlađim godinama nije bila spremna za majčinstvo i nije bila spreman da se žrtvuje, bila je zaokupljena sobom i Vensanom.

 

Prvu ćerku je rodila sa 39, a drugu sa 45 godina. Leona je došla na svet 2010. godine. 

 

Monika i Vensan su se razveli 2013. godine, a ostali su u prijateljskim odnosima što je glumica i potvrdila:


- Među nama će uvek biti ljubavi. Čak i ako se naši putevi razdvoje, Vinsent i ja ćemo uvek biti tu jedno za drugo - 

 

Monika Beluči je pre nekoliko meseci potvrdila vezu sa režiserom Timom Bartonom, a nakon braka sa glumicom, Vensan Kasel je bio u braku sa manekenkom Tinom Kunaki.

 

Vensan i Tina su se venčali 2018. godine, a pre nekoliko meseci su počele da kruže glasine da se rastaju.

 

BONUS VIDEO

 

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

 

 

 

 

makonda-tracker