zajednički izlazak

Posle Bogdana Bogdanovića — ponovo POZNATI FRAJER! Ovo je novi dečko teniserke Olge Danilović?

3

Nakon spekulacija da je baš on novi dečko Olge Danilović, par se zajedno pojavio na koncertu Ace Pejovića

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ljubavni život teniserke Olge Danilović privlači mnogo pažnje domaćih medija, naročito zbog njene duge veze s Bogdanom Bogdanovićem.


Ipak, kako se pisalo, Olgina romansa s reprezentativcem Srbije je prošlost, a nijedno od njih dvoje nije se oglašavalo tim povodom, niti komentarisalo svoju ljubav.

 

Bogdan Bogdanović, Olga Danilović
foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Posle kraha ove veze, pojavile su se glasine da je Olga Danilović sada u vezi s košarkaškim agentom Andrejem Ilićem, što nije bilo potvrđeno jer teniserka ne želi da se eksponira u medijima ističući svoj privatni život.

 

Međutim, čini se da je nagađima došao kraj, jer se sportistkinja i ćerka Saše Danilović i Svetlane Danilović pre nekoliko večeri na koncertu pevača Ace Pejovića na Tašu pojavila upravo u društvu Ilića!

 

Olga Danilović, Andrej Ilić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Oni su bili nerazdvojni cele večeri i nisu mogli da sakriju osmehe i odlično raspoloženje, a nisu umakli ni oštrom oku foto-reportera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@ilicandrej)


Inače, spekulacije o Olginom raskidu s Bogdanom Bogdanovićem pojavile su se krajem leta 2020. godine, nakon što su svi verovali da oni imaju lepu zajedničku budućnost.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama ― pričao je za medije izvor blizak nekadašnjem paru.
 

 

makonda-tracker