savršen par

PRVI PUT USLIKANI ZAJEDNO: Bogdan Bogdanović i slavna lepotica više ne kriju da su u vezi? (FOTO)

0

Kako pišu domaći mediji, jedan od najboljih i najatraktivnijih srpskih košarkaša ljubav je pronašao u zagrljaju slavne sportistkinje.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Najbolji srpski košarkaš sa nedavno završenog Mundobasketa Bogdan Bogdanović i teniserka Olga Danilović više ne kriju svoju vezu koju su otpočeli početkom godine, tvrdi list Alo, pa su navodno zajedno prisustvovali venčanju njihovih prijatelja u Americi.

 

 

Jovana Jakšić, nekada perspektivna teniserka Srbije, udala se u nedelju u Americi za 23 godine starijeg Vujadina Jovića, a gosti na venčanju bili su i Bogdan Bogdanović i Olga Danilović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuja (@vujajovic) on

 

I letos se pisalo da je dvoje sportista navodno u vezi, kada je Olga na Instagramu podelila fotografiju televizora nastalu u trenutku dok je Bogdan pogađao trojku, uz šta je Olga nacrtala i srce.

 

foto: Instagram

Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto kliknulo među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali — svojevremeno je za Kurir izjavio izvor blizak paru.

 

Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano — tvrdio je tada izvor.

 

 

makonda-tracker