iskreno

Bogdan Bogdanović: Nije mi baš normalno da me devojke jure

0

Trenutno jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih srpskih košarkaša toliko je zaljubljen u košarku da trenutno ne razmišlja o ljubavi.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanovićfoto: Dado Đilas

"Vođa horde", kako glasi nadimak Bogdana Bogdanovića, na terenu pokazuje jednu nemilosrdnu crtu prema svojim protivnicima, dok u privatnom životu odaje utisak dobrog i skromnog momka. Hiljade devojaka u Srbiji, ali i šire pomno prate njegov instagram profil ne bi li otkrile da li košarkaš ima devojku.

 

Ekskluzivno za "Hello magazin" Bogdanović istče da mu je ispunjenost na emotivnom planu važna za profesionalne uspehe, ali da ne dozvoljava da ga to poremeti.

 

Na pitanje da li to znači da nema devojku, nije odgovorio konkretno, već je rekao:

Toliko sam zaljubljen u košarku i toliko volim taj sport da trenutno ne razmišljam o ljubavi."

Mladi košarkaš  misli da ljubav treba pustiti da nam se sama desi i da za njom ne treba juriti. Svestan je da devojke misle suprotno i da ga često jure, ali da sam misli da to nije baš sasvim normalno.

 

Bogdana su mediji najpre povezivali sa glumicom Jovanom Stojiljković, što je posle i potvrđeno u javnosti njihovim zajedničkim pojavljivanjem. Spekulisalo se i da se par verio nakon samo tri meseca veze, međutim, sada je to očigledno iza njih.

 

Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljković
Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljkovićfoto: Nebojša Mandić

 

makonda-tracker