novo poglavlje

"IZBEZUMLJENA je" i "potpuno oborena": Megan Markl i princa Harija ubuduće nećemo često viđati zajedno?

0

Kako tvrde upućeni, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl dobila je važan savet nakon niza udara koji je doživela u javnosti

Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godinefoto: Gareth Fuller/Pool / Zuma Press / Profimedia

Kada je Megan Markl postala članica britanske kraljevske porodice 2018. godine, očekivalo se da će njen suprug princ Hari i ona ubuduće uvek sve raditi zajedno.


Definitivno je krenulo u tom smeru – par je bio nerazdvojan u svojim kraljevskim aktivnostima, zatim su zajedno istupili s položaja viših članova kraljevske porodice, dali niz ispovesti i uvek delovali kao tim.


U poslednje vreme ih, međutim, češće viđamo kako samostalno izlaze u javnost i započinju odvojene projekte, a to, po svemu sudeći, nije slučajno.

 

Kako tvrdi OK Magazine, Megan je od stručnjaka za marketing dobila savet da se udalji od "brenda Saseksovih" jer veruju da u tome "nema budućnosti".


Oni imaju osećaj da će, ako više bude radila sama, Megan imati više prilika da spase svoju karijeru – kaže izvor blizak vojvotkinji od Saseksa.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JULIAN SMITH


Kompanija Spotify nedavno je raskinula ugovor s parom, vredan čak 20 miliona dolara, a par to nije očekivao.


Megan je izbezumljena zbog raskida sa Spotify-em posledica koje su usledile. To ju je totalno oborilo. Ne može da veruje da ju je jedan od njihovih izvršnih direktora javno napao, a krajnje je ponižavajuće i iscrpljujuće biti obeležen kao "prevarant" – ističe izvor i dodaje da je to brutalan poziv realnosti i alarm da nešto mora da se menja da bi Hari i Megan zadržali svoju popularnost.

 


Zato je, piše Marie Claire, Megan Markl dobila savet da ubuduće javno istupa kao samostalna žena, a ne deo Saseksovih.

 

Dalje se tvrdi da će vojvotkinja ostati u sferi šou-biznisa, dok će se princ Hari fokusirati na humanitarni rad. Megan navodno planira da ponovo pokrene svoj blog The Tig, koji je vodila dok nije ušla u kraljevsku porodicu, a Hari će uskoro objaviti dokumentarac Heart of Invictus i, zatim, jedan o Africi.

 

 

 

makonda-tracker