oglasio se i pr

Ne može svako da uđe, kamere se prekriju već na vratima: Princ Hari ima TAJNU SOBU u koju odlazi bez Megan Markl?!

0

Dok u javnosti izgledaju kao par koji ne može da se odvoji i čija ljubav samo raste, navodno princ Hari ima "mesta za beg", gde odlazi bez supruge

Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari (38) i Megan Markl (41), vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, napustili su 2020. godine Veliku Britaniju, funkcije viših članova kraljevske porodice i otišli put Amerike u potrazi za svojim mirom, a mediji tvrde da je još uvek nisu našli.


Iako u svakoj prilici važe za skladan par, britanski The Sun pisao je pre nekoliko dana nije sve onako kako deluje i da navodno princ Hari ima tajno momačko gnezdo.


Prema pisanju pomenutog portala, Hari plaća sobu u luksuznom hotelu u blizini njihovog doma u Monesitu, u Kaliforniji, a The Sun tvrdi i da uz to princ ponekad odseda i u ekskluzivnim bungalovima u privatnom klubu San Vicente Bungalows u Los Anđelesu.

 

1 / 7 Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Kako ističu izvori bliski paru, Hari u pomenutim odmaralištima boravi bez supruge Megan, a oni kažu i da ih princ naziva svojim "mestom za beg".

 

Pomenuti klub, koji se nalazi u zapadnom Holivudu, ima stroga pravila o poštovanju privatnosti članova, pa je gostima zabranjeno da se fotografišu i moraju da prelepe kamere telefona čim stignu.


To je objavljeno nakon što par po prvi put nije podelio fotografije povodom njihove pete godišnjice braka, a portparol para odmah se oglasio povodom ovih tvrdnji, vrlo kratkim odgovorom.


To nije istina – rekao je za Page Six, bez daljeg komentara.

 


 

makonda-tracker