prekinuli tišinu

Prva izjava Pikeovih roditelja nakon DRAME: Šakira je s decom otišla na drugi kraj sveta, a oni ne kriju kako se osećaju

1

Nakon što su ih novinari pitali kako se osećaju posle preseljenja unuka u Majami, majka i otac Đerara Pikea rešili su da ne ignorišu medije

Šakira i Pikeova majka na jednoj utakmici
Šakira i Pikeova majka na jednoj utakmicifoto: Splash News / Splash / Profimedia

Monserat Bernabeu, majka nekadašnjeg fudbalera Barselone Đerara Pikea, bez sumnje je bila roditelj nekog sportiste o kom se najviše pisalo u medijima proteklih meseci.


Razlog je pesma Bzrp Music Sessions, Vol. 53, u kojoj je njena bivša snaha i jedna od najvećih muzičkih zvezda na planeti Šakira "potkačila" nekadašnju svekrvu, kao i niz detalja o njihovom odnosu koji su se pojavili u javnosti.


Zbog toga su španski novinari i paparaci stalno za petama Pikeovoj majci, koja je uspevala da ih izbegava i ignoriše – sve do sad!

 

Nakon što se Šakira sa sinovima Milanom i Sašom preselila u Majami, svi se pitaju kako to podnosi porodica Pike, koja je živela vrata do vrata sa unucima, a dečaci su često kod bake i deke radili domaći i ručali.


Sada su roditelji Đerara Pikea Monserat Bernabeu i Žoan Pike viđeni na teniskom turniru Barcelona Open, gde su pratili meč Karlosa Alkaraza i Stefana Cicipasa. Novinari agencije EuropaPress iskoristili su ovu priliku da ih pitaju kako se osećaju nakon što su se njihovi unuci preselili na drugu stranu Atlantskog okeana.

 

Monserat Bernabeu i Žoan Pike na turniru Barcelona Open
Monserat Bernabeu i Žoan Pike na turniru Barcelona Openfoto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Sve je dobro, sve je odlično – odgovorili su Monserat i Žoan.


Inače, Pike bi ovih dana trebalo da vidi sinove prvi put nakon selidbe.

 

Donedavnom fudbaleru FK Barselona dozvoljeno je, piše La Vanguardia, da sa decom provodi 30 posto vremena, dok su Milan i Saša s majkom 70 odsto svog vremena. To znači da su mališani sa ocem oko 10 dana mesečno i delimično tokom letnjeg raspusta.

 

1 / 6 Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia


Nakon što se pevačica preselila sa decom, uskoro su joj se u Majamiju priključili roditelji Vilijam i Nidija, koji su u proteklom periodu imali zdravstvene probleme.

 

 

makonda-tracker