preslatko!

MAMA U MANTIL-HALJINI, LEA U DEČIJOJ MODNOJ BAJCI: Irina Šajk i njena ćerka savršeno usklađene za prolećnu šetnju

0

Ruska manekenka i njena mezimica odabrale su sličan autfit i raznežile Njujorčane

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa Ruskinja Irina Šajk godinama je zaštitno lice "Barberija", pa ne čudi što je njen garderober prepun komada s potpisom ove modne kuće. To je, naravno, slučaj i s ormanom njene ćerke Lee de Sene, koju je dobila tokom veze s glumcem Bredlijem Kuperom, koja izgleda neodoljivo u modelima ovog brenda.


Za jučerašnju šetnju Menhetnom, Irina je za sebe odabrala vrlo efektan mantil, i to klasični trenč u prepoznatljivoj boji, a interesantno je da ga je ponela kao mantil-haljinu. Rešila je da ga kombinuje s jednostavnim sandalama crne boje i tašnicom interesantnog crnog lanca.

 


Manekenka je bila nešto kreativnija kada je reč o o odevanju njene ćerkice, pa je mala izgledala vrlo ljupko u mantiliću identičnom majčinom koji je ponela s lepršavom roze suknjicom, žutim hulahopkama i zatvorenim sandalicama srebrne boje. U jednom trenutku, devojčica se zainteresovala za suverine na obližnjoj tezgi, a mama Irina zastala je da je obraduje kupovinom neke sitnice. Da sve bude još simpatičnije, Lea je nosila šeširić sa čuvenom "Barberijevom" kariranom šarom, a kad se umorila uskočila je u kolica i uživala u vožnji.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker