"požuda na prvi pogled"

Kad je bila najsrećnija – SMRVIO JOJ JE SRCE: Glumica je pronašle stotine poruka druge žene i u danu izgubila sve

0

Danas je zvezda serije "Očajne domaćice" srećna žena, ali nakon raspada braka s NBA zvezdom vrtela se u krug i očajavala

Eva Longorija I Toni PArker bili su zlatni par tokom svog braka
Eva Longorija I Toni PArker bili su zlatni par tokom svog brakafoto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Eva Longorija od početka karijere spada u omiljena holivudska lica, ali dok je snimala seriju "Očajne domaćice", nije joj bilo ravne.


Američka glumica bila je od 2004. do 2012. godine jedna od najpopularnijih glumica u Holiuvudu, a redovno je njeno ime bilo na listama najlepših žena na svetu.


Mnogi muškarci su širom planete uzdisali za Evom, koja je, na njihovu žalost, bila zauzeta. Srce joj je osvojio, ni manje ni više, jedan od najpoznatijih sportista tog trenutka – francuski košarkaš Toni Parker.

 

Par se upoznao krajem 2004. godine, kada je Eva, koja se upravo razvela od glumca Tajlera Kristofera, sa svojim ocem gledala NBA meč San Antonio Spursa. Nakon što su je spazili, organizatori su pozvali glumicu da poseti svlačionicu i upozna igrače, a čim joj je pogled pao na nekoliko godina mlađeg Tonija Parkera, ona je bila "pečena".

 

Eva Longorija I Toni PArker bili su u braku od 2007. godine
Eva Longorija I Toni PArker bili su u braku od 2007. godinefoto: EPA/IAN LANGSDON

Kako je glumica izjavila u jednom kasnijem intervjuu, bila je to "požuda na prvi pogled".


On je vrlo sladak. Ja sam ta koja ima iskustva, ja sam učiteljica, naročito u ljubavi. Stalno mi govori da nikada nije sreo nekoga ko voli kao ja – potpuno i slobodno, bezuslovno – rekla je Longorija.


Ni Toni nije bio ravnodušan kad su se prvi put ugledali, pa je odmah pitao glumicu i njenog oca da izađu zajedno na večeru.


Uskoro su postali par, a njihova veza važila je za vrlo stabilnu. Nakratko su raskinuli u septembru 2006. godine, ali su se uskoro pomirili i verili dva meseca kasnije.

 

Eva Longorija I Toni PArker na jednom teniskom meču
Eva Longorija I Toni PArker na jednom teniskom mečufoto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

Uvek su Toni i Eva bodrili jedno drugo, hvalili se u javnosti, a i da su hteli da sakriju svoju ljubav ne bi uspeli. Gledali su se zaljubljeno, ljubili, a Eva je istetovirala broj 9, koji je Parker nosio na dresu, na zadnjoj strani vrata.


Sudbonosno "da" Eva Longorija i Toni Parker izgovorili su 7. jula 2007. godine, i to na tako romantičan način – u Parizu, prekoputa Luvra, u Crkvi Svetog Germana od Oksera. Glumica je nosila veličanstvenu venčanicu sirena-kroja, sa efektnim šlepom, inače dizajn Anhela Sančeza, a razmenili su dijamantsko prstenje na ceremoniji o kakvoj većina može samo da mašta.

 

Usledio je prijem u zamku iz 17. veka Château Vaux le Vicomte, s pogledom na prekrasni francuski krajolik, a sve je upotpunjeno spektakularnim vatrometom. A onda...

 


U trenutku kada su tri godine bili u naizgled srećnom braku, Eva Longorija je podnela zahtev za razvod 2010, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike".


Istog jutra kada je ova vest osvanula u medijima, glumica je na Tviteru napisala:


S velikom tugom, posle sedam zajedničkih godina, Toni i ja smo odlučili da se raziđemo. Jedno drugo volimo i molimo se za sreću onog drugog.


Ona je dodala da neće otkrivati više detalja o razvodu, a uskoro je tabloide preplavila vest da je Toni Parker bio neveran glumici. Štaviše, ispostavilo se da je Longorija pronašla "stotine SMS poruka" koje je Parker slao drugoj ženi, i to Erin Beri, supruzi njegovor saigrača i prijatelja Brenta Berija.

 

Tada je otkriveno i da se Beri upravo razvodi, a "prljavi detalji" mogli su se čitati iz dana u dan, zbog čega je glumica otkazala sva svoja javna pojavljivanja.
Iako drži do svoje privatnosti, Eva je jednom prilikom komentarisana to što je prevarena, i to na tako nemilosrdan način.


Nije se radilo o tome koga je odabrao. Mislim, imala sam trenutke poput "Zar nisam dovoljno seksi? Zar nisam dovoljno lepa? Zar nisam dovoljno pameta?" – priznala je glumica.

 

Ali usred mnogo takvih pitanja, zastala bih odmah i rekla: "Ne, nećeš početi to da radiš!" Jer se ona zaglaviš u tom krugu – istakla je Longorija.

 


Nekoliko godina kasnije, Parker je u jednom intervjuu pričao kako mu je bilo teško da prođe kroz rastanak s Evom, a posebno je bilo neprijatno to što su detalji njegove preljube bilo na svakom koraku, ali se nije mnogo opterećivao time.


Izloženost, to ne mogu da kontrolišem. To je svet u kom dana živimo. Sve je na internetu i na društvenim mrežama. Nikad ne obraćam pažnju na to što ljudi pričaju. Holivud je drugi svet, to je drugi nivo – kaže on.


Nakon što je bila sama dve godine posle razvoda, Eva je stupila u vezu s meksičkim biznismenom Hoseom Bastonom, s kojim je u braku od 2016. Par zajedno ima sina Santijaga (5), a Eva je i maćeha Bastonovoj deci iz prvog braka.

 

Eva Longorija blista u svakoj prilici
Eva Longorija blista u svakoj prilicifoto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Toni je nakon Eve bio u braku s francuskom novinarkom Aksel Fransin, s kojoom je dobio sina Džoša, a potom su se razveli i on je stupio u vezu s teniserkom Alize Lim.

 

 

makonda-tracker