ključ srećnog braka

Njegov prvi brak prekinula je SMRT, utehu je pronašao kraj NAJLEPŠE ŽENE: Ljubavna priča Pirsa Brosnana traje 29 godina

0

Kako i sam kaže, imao je sreće da ponovo pronađe ljubav i to u Kili Šej Smit.

Mnogi je napadaju zbog viška kilograma,  a Pirs Brosnan ističe da obožava njene obline i da je ona najlepša žena u njegovim očima.
Mnogi je napadaju zbog viška kilograma, a Pirs Brosnan ističe da obožava njene obline i da je ona najlepša žena u njegovim očima.foto: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada se holivudski glumac Pirs Brosnan 1980. godine oženio glumicom Kasandrom Haris mislio je da će to trajati večno.

 

Par je dobio sina Šona, a glumac je usvojio Kasandrinu decu iz prethodnog braka Šarlot i Krisa nakon što im je biološki otac preminuo.

 

Sreća Pirsa i Kasandre je nažalost trajala 11 godina, a njihovu ljubavnu priču prekinula je njena prerana smrt. Naime, Kasandra Haris je preminula 1991.godine u 44. godini usled posledica od raka jajnika

 

-Kada vaš partner dobije rak, život se menja. Vaš raspored i sve vaše rutine, način na koji gledate na život, sve se to menja - objasnio je 2008. godine glumac u jednom intervjuu.

 

- Kesi je bila veoma pozitivna u vezi sa životom. Mislim, imala je neverovatnu energiju i pogled na život. Umela je izuzetno dobro da čita ljude. Imala je, pre svega, najveći smisao za humor. Imala je divan smeh, koji su nasledila njena deca- ispričao je.

Međutim, tri godine nakon smrti supruge, upoznao je ispostaviće se ljubav po drugi put u životu. 

 

- Imao sam sjajan brak koji je nažalost imao svoj kraj, i imao sam sreće da ponovo pronađem ljubav. Trebalo je da pronađemo jedno drugo. Zahvaljujem Bogu na njoj svaki dan- rekao je za Closer u januaru 2018. godine.

 

Pirs Brosnan i novinarka, glumica, model Kili Šej Smit su se upoznali 1994. godine u Meksiku, a kako je Kili 2001. godine ispričala za People, Pirs ju je odmah očarao, dodajući da je on "visok, crn, zgodan - sve što bi svakoga privuklo".

- Imao je tu nestašnu iskru u očima. Pomislila sam Vau! - ispričala je Kili.

 

Na njihovom prvom sastanku nekoliko dana nakon upoznavanja, "sedeli su pod zvezdama i držali su se za ruke".

 

- Iznad naših glava je pucao vatromet, a Keni Logins je pevao. Razgovarali smo do 3 ujutru - ispričala je Keli People 2001. godine.

 

Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a nakon tri godine su dobili prvog sina Dilana Tomasa.

 

Drugog sina Parisa Beketa su dobili 2001. godine, a te iste su se venčali u Irskoj. 

Kako je jednom prilikom ispričao, Pirsu je bilo važno što je Kili shvatila da je na početku njihove veze još uvek oplakivao svoju preminulu suprugu i da je bila tu za njega.

 

Kako ej rekao, Kili je uvek bila ljubazna i saosećajna i da misli da je ona njegova Severnjača, koja uvek pazi na njega.

 

A bila je tu za njega i kada je Kasandrina ćerka Šarlota preminula 2013. godine od iste bolesti kao i njena majka.

Njihova ljubav traje 29 godina, a danas važe za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih.

 

- Našao sam sjajnu ženu u Kili Smit .Da sam tražio milion puta, ne bih našao tako dobru - rekoa je jednom prilikom za People. 

-Kad me Kili pogleda, sav zadrhtim. Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ona ima tu snagu bez koje ja ne bih mogao da živim.- dodao je glumac.

 

  • Tajna uspešnog braka

 

Kako su više puta pričali u intervjuima, tajna srećnog braka leži u određenim stvarima.

 

- Rešavanje problema iz dana u godinu, godinu za godinom, sviđanje jedno drugom, slaganje jedno s drugim- rekao je Brosnan, dok je Kili priznala da je to što su "najbolji prijatelji" presudno za dobro funkcionisanje. 

 

Pirs kaže da je kvalitetno zajedničko vreme ključni sastojak njihovog srećnog braka.

-  Moja žena i ja smo krenuli na kratko putovanje do Santa Barbare — išli smo na romantičan vikend i da pogledamo kuće i pijemo odlično vino. Ne slušam muziku, ali samo smo slušali zvukove glasova jedno drugog i uživali - ispričao je glumac 2017. godine o provođenju kvalitetnog vremena sa svojom suprugom.

 

  • Odao počast ljubavi svog života na filmu

 

Zvezda Džejmsa Bonda otkrila je da je suptilno odao počast svojoj ženi dok je glumio u svom novom filmu "Crni Adam" tako što je na ekranu nosio svoj venčani prsten iz stvarnog života.

 

-Ovo je naš venčani prsten i ovo je sat koji mi je Kili kupila pre mnogo godina sa natpisom koji glasi Vreme leti na ljubavnim krilima -, podelio je Brosnan za Entertainment Tonight na premijeri filma.

- Odlučio sam da ga nosim za ovaj lik. Činilo mi se prikladno - dodao je. 

 

Pis Brosnan je veoma srećan jer je imao neverovatnu sreću da ponovo pronađe ljubav. 

- Trebalo je da pronađemo jedno drugo. Zahvaljujem Bogu za nju svaki dan. Kada me Kili pogleda, sav zadrhtim. Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ona ima tu snagu bez koje ja ne bih mogao da živim. - ispričao je jednom prilikom.

 

- Oženjen sam veći deo svog života — tako mi se sviđa. Ja sam jedan od onih momaka koji veruju da ti treba jaka žena u životu. - dodao je.

 

  • Voli njene obline

 

Tokom godina, Pirsova supruga se dosta ugojila, pa je nailazila na grozne komentare, a kako je glumac jednom priznao, njihovi bliski prijatelji ponudili razne estetske zahvate, kako bi Kili dovela figuru do svojih nekadašnjih standarda, međutim, kaže Brosnan, tu velikodušnu ponudu su rado odbili.

-Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše dece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek se trudim da svakim danom zaslužim njenu ljubav"-  ističe glumac.

 

.

 

makonda-tracker