povukao se pre 13 godina

2.000 žena je prošlo kroz njegov krevet: Legendarni glumac viđen prvi put posle dve godine – i NEPREPOZNATLJIV JE

0

Kako danas izgleda i gde je trostruki dobitnik Oskara, pitaju se njegovi fanovi, a on uglavnom izmiče paparacima

Džek Nikolson uslikan posle 18 meseci
Džek Nikolson uslikan posle 18 mesecifoto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čuveni glumac Džek Nikolson, osvajač čak triju Oskara za nekoliko dana će proslaviti 86. rođendan, a proteklih godina viđamo ga znatno ređe nego ranije.


Čovek koji stoji iza nezaboravnih likova u filmovima "Isijavanje", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Betmen", "Pokojni", Kineska četvrt" i mnogim, mnogim drugim rešio je da se povuče iz Holivuda. Poslednji put smo ga ispred kamera gledali u filmu "Kako da znaš" 2010. godine, a čak i najveštijim paparacima godinama uspešno izmiče.


Zato je prava retkost videli Nikolsona već 13 godina, a pre nekoliko dana glumac je uslikan prvi put posle čak 18 meseci.


On je viđen na balkonu svoje vile na Beverli hilsu, a bio je u pravom "kućnom izdanju" – odeven u običnu majicu, razbarušene kose i pospanog izgleda.

 

Džek Nikolson uslikan posle 18 meseci
Džek Nikolson uslikan posle 18 mesecifoto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džek Nikolson uslikan je, inače, nedugo nakon što su njegovi prijatelji za medije pričali kako strahuju da će glumac, baš kao i njegov nekadašnji komšija i kolega Marlon Brando, "umreti sam".


Trostruki dobitnik Oskara je verovatno najpoznatiji neženja Holivuda.

 

Bio je u četvtorogodišnjem braku sa Sandrom Najt pre nego što je snimio svoj prvi film, a potom i u vezi s glumicom Anđelikom Hjuston od 1973. do 1990. godine.

 

Imao je zatim veze sa Rebekom Brusard i Larom Flin Bojl, a pored njih i mnogo avantura. Štaviše, o Džeku Nikolsonu obično se piše kao o jednom od najvećih holivudskih zavodnika, a godinama internetom kruži podatak da je on spavao s dve hiljade žena.

 

Džek Nikolson na jednom NBA meču 2012. godine
Džek Nikolson na jednom NBA meču 2012. godinefoto: EPA/PAUL BUCK

Iz svojih brojnih veza ima šestoro dece, a najmlađe od njih – ćerku Tesu nikad nije priznao, niti ju je pominjao u javnosti. Glumac ju je dobio sa bivšom agentkinjom za prodaju nekretnina Dženin Gurin, nakon kraće afere, a Tesa je jednom prilikom izjavila da ne zna zašto otac ne želi kontakt s njom.


Moja mama je htela da on i ja imamo nekakav odnos, a on je rekao da nije zainteresovan za to – rekla je svojevremeno Tesa, koja i sama želi da postane glumica.
 

 

makonda-tracker