Bolna životna priča

NAKON SMRTI SUPRUGE ODREKAO SE SINA, A ONDA MU JE PREMINULA I ĆERKA: Slavni holivudski glumac doživeo je NAJTEŽE ŽIVOTNE UDARCE, a preživeo je samo zahvaljujući NJOJ

2

On je u javnosti često isticao koliko mu je značila njena podrška i pomoć da prevaziđe sve probleme i životne udarce

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pirs Brosnan danas živi divnu ljubav sa suprugom Kili Šej Smit. Ova dama možda ne odgovara savremenim standardima lepote, ali je on u njoj pronašao spas, utehu i veliku podršku.


Par se upoznao davne 1994. u Meksiku, a sedam godina kasnije razmenili su i bračne zavete. Danas imaju dva sina - Dilana i Parisa, i dok je ovaj deo Brosnanovog života prilično idiličan, njegova prošlost bila je burna i teška.

Glumac je od 1980. bio u braku sa australijskom koleginicom Kasandrom Haris, sa kojom ima i sina Šona, a usvojio je i njenu biološku decu iz prvog braka - Šarlotu i Kristofera i čak im zvanično dao svoje prezime.

No, već 1987. stvari su se pogoršale; Kasandra se teško razbolela - dijagnostikovan joj je rak jajnika, a ova bolest joj je na kraju i uzela život u decembru 1991.

 

foto: Profimedia

Usvojeni Brosnanov sin Kristofer počeo je da mu pravi probleme još pre više od dve decenije usled ogromnih problema sa zavisnošću od narkotika. Uporno je odbijao pomoć, a na koncu svega - Pirs je rešio da od njega digne ruke.

Nedavno je 46-godišnji Kristofer viđen na ulicama Londona, što je izazvalo veliko interesovanje medija, s obzirom da se on gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

 

Kristofer je talentovan, i dok je s jedne strane vrlo uspešno radio na proboju u filmsku industriju kao režiser, s druge je potpuno gubio kompas. Upadao je u nevolje sa zakonom, redovno vozio u alkoholisanom stanju, učestvovao je u masovnim tučama, a u jednom trenutku proveo je i tri meseca u zatvoru.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker