njegov ponos

I LEPI I PAMETNI: Sinovi Pirsa Brosnana su prava retkost u svetu Holivuda (FOTO)

1

Iako je za nama dodela Zlatnih globusa, još uvek se govori o toj večeri. Proslavljeni glumac Pirs Brosnan i njegova porodica dospeli su u centar pažnje, a ovo se posebno odnosi na njegove sinove, Dilana i Parisa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Paris i Dilan uspeli su da privuku veliku pažnju medija i okupljenih slavnih ličnosti. Njih dvojica su čak odabrani za ambasadore Zlatnih globusa, te su oni dodavali nagrade, ali i ispraćali sa pozornice. Baš ovo zaduženje doprinelo je tome da mnogi komentarišu Brosnanove sinove.

 

Dilan (23) i Paris (18) jesu Pirsovi sinovi iz braka sa Keli Šej Smit. Glumac je uvek isticao da ga je ona spasila iz pakla koji je proživljavao nakon smrti prve supruge, Kasandre Haris.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Dilan studira kinematografiju, a do sad se i okušavao u poslovima asistenta iza kamere. Bavi se i muzikom, a kratko je bio i u svetu modelinga. Međutim, njegov brat Paris već je poznato lice na modnim pistama, te je tako bio angažovan na revijama Balmejna, Moskina, Ralfa Lorena, Dolče i Gabane. Ipak, njemu je obrazovanje na prvom mestu, a studira u Los Anđelesu.

 

Braća su aktivni i u društvenim promenama, zaštiti okoline i borbi za ljudska prava. Paris je čak snimio i dokumentarac o problemima mladih, ali i film u kojem poziva mlade da izađu na izbore i daju svoj glas.
 

 

makonda-tracker