mislio je da ga prezire

Glumila je njegovu bivšu ženu i osvojila srce oskarovca za čitav život: Ljubavna priča najpovučenijeg holivudskog para

0

Kad je osvojio Oskara za najboljeg glumca, Hoakin Finiks je otišao sa ženom svog života na veganski burger.

11 godina razlike između Hoakina Finiksa i Runi Mare nikada nije predstavljalo prepreku.
11 godina razlike između Hoakina Finiksa i Runi Mare nikada nije predstavljalo prepreku.foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumci Hoakin Feniks (48) i Runi Mara (37) jedan su od holivudskih parova koji svoj život čuvaju daleko od očiju javnosti i žive "kao sav normalan svet".

 

Njihova priča je možda na prvi pogled obična, ali je zapravo jedna od najromantičnijih koju smo čuli.

 

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma Ona sredinom 2012. godine.

 

Film prati čoveka koji se zaljubljuje u kompjuterski operativni sistem, a glas mu daje Skarlet Johanson. Finiks je glumio glavnu ulogu, a Runi Mara je tumačila lik njegove bivše žene. 

  • Simpatije su bile obostrane

 

Sedam godina kasnije, Finiks se u intervjuu za Vanity Fair prisetio upoznavanja sa Marom.

 

- Ona je jedina devojka koju sam ikada potražio na internetu. Bili smo samo prijatelji, prijatelji putem e-pošte. Nikada to nisam radio. Nikada nisam tražio devojku onlajn - priznao je on tada.

 

Kako je rekao, verovao je da ga je Mara prezirala tokom snimanja filma, ali kasnije je saznao da je bila samo stidljiva i da se i on njoj dopao.

Hoakin i Mara su ponovo sarađivali 2016. godine na snimanju filma "Marije Magdalene"u kojem je Runi Mara igrala glavnu ulogu, a Finiks je tumačio lik Isusa.

 

Prema pisanju W magazina, Mara i FIniks su bili "samo prijatelji" pre nego što su snimala biblijski film, a "počeli su da se zabavljaju ubrzo nakon što je snimanje završeno".

 

  • Svoju vezu su obelodanili 2017. godine

 

Glasine o novom holivudskom paru su počele još za vreme snimanja "Marije Magdalene", ali su se oni zvanično kao par pojavili 2017.godine na Filmskom festivalu u Kanu.

 

I ne samo da su sedeli jedno pored drugog i držali se za ruke,već su se i javno zagrlili kada je Finiks osvojio nagradu za najboljeg glumca u filmu "You were never really here".


Te iste godine, glumac je u intervjuu za Newyork times potvrdio da živi sa mladom glumicom i da je "Nedavno gledao dokumentarac o istinitom zločinu "staircase" koji traje 10 sati zato što je Mara to želela".

 

Tom prilikom je rekao da njih dvoje obožavaju da meditiraju, uživaju sa svojim psima i gledaju Netfliks.

 

- Oni baš ne vole da izlaze. Oni uglavnom samo vole da provode vreme sami. Oni su u svom sopstvenom balonu-  rekao je izvor za Us Weekly svojevremeno

  • Verili su se 2019. godine


Kako je Us Weekly preneo, 2019. godine glumački par se verio, a to je bila prva veridba oboma.

 

Kada je iste te godine Finiks na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu osvojio nagradu, Mari je u govoru uputio neobičnu zahvalnsot.

 

- Još jedna stvar, negde ovde, ne znam gde, je prljavi zmaj, kome želim da otkinem krila, zamotam ga u ćebe i spavam sa njim njim zauvek. Volim te. Hvala ti. -

U septembru 2020. godine su dobili svoje prvo dete, koje je nazvano po Hoakinovom preminulom bratu Rieru.

 

  • Venčali su se u tajnosti?

 

Kada je prošle godine glumac za italijanski časopis "Best Movie" govorio o svom novom filmu "Hajde", Finiks je Maru nazvao svojom ženom.

- Reditelj Majk Mils me je pozvao u svoju kuću i počeli smo d arazgovaramo zašto je želeo da snimi ovaj film sa mnom i na kraju sam poslušao svoju ženu koja je uvek u pravu i pristao sam - rekao je glumac tom prilikom.

 

  • Osvojio Oskara, pa sa ženom svog života otišao na veganski burger

 

Jedna od fotografija koja je očarala ceo svet, a koja govori o nonšalantnom i opuštenom stavu prema životu i slavi koji imaju Finiks i Mara je upravo ova koja je nastala dva sata nakon što je Hoakin Finiks osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu "Džoker" 2020. godine. 

 

Kako je fotograf koji je zabeležio ovaj trenutak rekao, ovo što se dogodilo na slici je prava ljubavna priča.

-  Imate dvoje ljudi koji se očigledno obožavaju, koji su uprkos velikoj slavi zaista prizemni i najsrećniji u društvu jedno drugom - napisao je Greg.

 

Mara koja je odmah nakon dodele Oskara skinula štikle i obukla Converse patike na balsku haljinu i Finiks koji u jednoj ruci drži Oskara, a u drugoj veganski burger.

 

I sam fotograf je priznao da je ovo najpopularnija fotograifja koju je ikad napravio, a ubrzo nakoin objavljivanja je postala viralan.

 

Ona verovatno najbolje govori koliko je bitno da imate nekoga ko vas voli i sa kojim možete da budete baš ono što jeste, u svakoj prilici nebitno koliko ste poznati i slavni ili niste.

 

makonda-tracker