"bilo je traumatično"

Trudna je gledala oca svog deteta kako ljubi najlepšu ženu na svetu: Glumica danas je srećna, a njemu je srce slomljeno

0

Priča glumica koju su neki voleli, a neki prezirali je neobična, ali je ona danas srećna žena

Tom Brejdi i Bridžet Mojnahan bili su tri godine u vezi
Tom Brejdi i Bridžet Mojnahan bili su tri godine u vezifoto: Charbonneau/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Igrač američkog fudbala Tom Brejdi proteklih mesec dana često je u centru pažnje svetskih medija zbog njegovog razvoda od brazilske manekenke Žizel Bundšen.


Par je okončao svoj brak posle nešto više od 12 godina skladnog porodičnog života, kada je par dobio ćerku Vivijan Lejk i sina Bendžamina Rejna.

 

I dok Žizel blista posle rastanka, mnogi komentarišu da je Tom Brejdi danas samo senka muškarca koji je bio pored nje, a nedavno je uhvaćen kako pokušava da nađe devojku na jednoj aplikaciji za upoznavanje.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Poznato je da Brejdi ima i sina Džona, kog je dobio iz ranije veze, ali možda niste čuli da je sportistin najstariji sin došao na svet u trenutku kada je on već bio u vezi sa Žizel.


Majka Tomovog sina Džona je glumica Bridžet Mojnahan, koju smo gledali u nizu uspešnih holivudskih filmova i serija, a najpoznatija je kao Nataša u "Seksu i gradu". Igrala je i u "Neobičnim vezama", "Plenu", "Gospodaru rata", filmovima iz serijala "Džon Vik" i mnogim drugim.

Iako se trudila da se ne eksponira svojim privatnim životom, to je bilo neizbežno kada je zavolela Toma Brejdija, čoveka koji je već godinama živa legenda NFL-a, a posebno kada se njihova veza raspala.


Nakon što je raskinula sa scenaristom Skotom Roznebergom, ona je Brejdija upoznala 2004, u trenutku kada su oboje bili na vrhuncu svojih karijera.

 

Bridžet je već bila svetski poznata zbog svoje uloge u seriji "Seks i grad", gde je igrala lepu Zverkinu suprugu, a o njoj se pričali i zbog filma "Ružni kojot". Brejdi je tada osvojio drugi Superboul sa Nju Ingland Pejtriotsima, a toliko su bili traženi na dođajima po Los Anđelesu da su putevi morali da im se ukrste.


Nije poznato kako su se tačno upoznali, ali su oni početkom 2004. viđeni kako se ljube na žurki nakon Superboula, a do jula te godine zvanično su bili par i pojavili se zajedno na premijeri Bridžetinog filma "Ja, robot".

 

Tom Brejdi i Bridžet Mojnahan bili su tri godine u vezi
Tom Brejdi i Bridžet Mojnahan bili su tri godine u vezifoto: Darrell Graham / INSTAR Images / Profimedia

Kako su i sami često govorili, oni su na prvom mestu bili prijatelji, pa tek onda sve ostalo, a Brejdi je u intervjuu u emisiji "60 minuuta" 2005. izjavio da je Bridžet Mojnahan jedan od njegovih najboljih prijatelja u životu.


Pored nje mogu da budem ono što jesam, a nema mnogo takvih ljudi – istakao je sportista. – Zabavno je biti s najboljim prijateljem, nekim ko te poznaje tako dobro, a ona je neko koga smatram jednim od najboljih.


Iste godine, par je zajedno prisustvovao Met gali, a uz to što su bili vrlo elegantni, iz njih su isijavale ljubav i sreća.

 

Tom Brejdi i Bridžet Mojnahan bili su tri godine u vezi
Tom Brejdi i Bridžet Mojnahan bili su tri godine u vezifoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Zajedno su proveli tri godine, a u decembru 2006. pojavio se trač da su se Tom i Bridžet rastali. Glumičin PR potvrdio je tužne vesti, saopštivši:


Prijateljski su okončali svoju trogodišnju vezu pre nekoliko nedelja. Molimo za poštovanje i privatnost. Nećemo davati više komentara.


Odmah nakon njihovog raskida, Tom Brejdi je preko prijatelja upoznao brazilsku manekenku Žizel Bundšen, u tom trenutku najplaćeniju, najpopularniju i najuspešniju ženu u svetu modelinga na planeti, i počeli su da se viđaju.

 

Tri meseca nakon raskida, otkriveno je da je Bridžet – trudna. U februaru 2007. njen PR je potvrdio to za People, dodavši da je ona u drugom stanju duže od tri meseca i da je otac deteta Tom Brejdi. Sveže zaljubljen, već u novoj vezi i spreman da nastavi dalje bez Bridžet.

 

tom brejdi i žizel bundšen važili su za najzaljubljeniji poznati par
tom brejdi i žizel bundšen važili su za najzaljubljeniji poznati parfoto: Profimedia

Nekadašnji par je, ipak, odlučio da uzgaja dete zajedno i da to što više nisu u romantičnoj vezi neće uticati na bebu i njihovo zasnivanje netipične porodice. U avgustu je na svet došao njihov sin Džon Edvard Tomas Brejdi.


Oko godinu dana nakon Džonovog rođenja, Bridžet je pristala da govori o tome što je saznala da je trudna dok se oporavljala od raskida i što je bila u drugom stanju dok su novine punile fotografije oca njene bebe s drugom ženom. Svoje iskustvo je opisala kao "traumatično".


To što sam prošla kroz traumatičan period, kada mi je srce bilo slomljeno i istovremeno sam bila trudna, okrenulo mi je život naopačke i izbacilo sav vazduh iz mene – priznala je za Harper's Bazaar. – Ali mnogo sam dobila iz svega toga... Sada imam dete, a to je nešto najbolje na svetu.

 


Dve godine pošto je rođen njihov sin, Brejdi se oženio Žizel i potom s njom dobio dvoje dece. Što se tiče Bridžet, ona je od 2015. godine u braku s biznismenom Endruom Frenkelom.


Brejdi i ona danas imaju odličan odnos, a glumica je više puta čestitala igraču američkog fudbala i ocu njenog sina na uspesima u sportu.

 

Bridžet Mojnahan i Tom Brejdi sa sinom Džonom
Bridžet Mojnahan i Tom Brejdi sa sinom Džonomfoto: tombrady/Instagram

 

makonda-tracker