i dalje je sanja

Turbulentan ljubavni život pevačice: Muž je ostavio zbog najbolje prijateljice, a onda se ONA udala za njenog supruga

0

Prvo je Šanaju Tvejn muž prevario sa njenom najboljom prijateljicom, a onda se pevačica zaljubila u "rivalkinog" muža. Pevačica je prošla dugačak put od pisanja srceparajućih poruka svojoj prijateljici do oprosta, ali nikada nije zaboravila šta joj je uradila te i dalje često sanja kako joj radi "gadne stvari".

Šanaja Tvejn je u ljubavi prošla kroz pravi rolerkoster, ali je sada srećna.
Šanaja Tvejn je u ljubavi prošla kroz pravi rolerkoster, ali je sada srećna.foto: EPA-EFE/ENNIO LEANZA

Kanadska kantri i pop pevačica Šanaja Tvejn (57) širom sveta je postala poznato ime zahvaljujući hit albumu "Come on over" iz 1997. godine.

 

Ova veoma uspešna ploča je bila deo saradnje kanadske zvezde i njenog zgodnog producenta Roberta Džona Muta Langa i donela im je uspeh i milione.

 

A iza kulisa njih dvoje su uživali u srećnom braku u kojem su bili od 28.decembra 1993. godine.

 

Njihov sin Ejša je upotpunio savršenu porodičnu sliku 2001. godine i oni su se preselili u miran švajcarski gradić Korzo sa pogledom na Ženevsko jezero, gde su započeli novi život daleko od reflektora.

Tamo je Šanaja pronašla i najbolju prijateljicu u svojoj asistentkinji Meri An Tiebaud, koji je par unajmio da brine o njihovom dvorcu od 46 soba.

 

Živele su na samo pola kilometra jedna od druge, a kada se Šanaja zabrinula za svoj brak, poverila se upravo Meri En. Kada je sa njom podelila svoje strahove i sumnje da je muž vara, Meri En joj je rekla da se vara.

 

  • "Bila sam spremna da umrem"

 

Šanajin muž je 2008. godine zatražio razvod i motiv je odmah postao jasan: navodno je imao aferu sa Meri An. On je negirao ove tvrdnje, ali je suprug Meri An otkrio pevačici navodne dokaze uključujući telefonske račune i račune hotela.


Bila sam spremna da umrem – napisala Šanaja je u svojim memoarima iz 2010. "From this Moment on"

 

– Bila sam zgrožena što je žudnja druge žene za nadogradnjom životnog stila bila vredna razaranja moje porodice.–

 

  • Ostavila je "rivalki" srpceparajuću poruku

 

Pevačica je bila toliko očajna u želji da ostane sa suprugom da je čak napisala srceparajuću poruku njenoj rivalki, moleći je za milost.

 

- Tako sam nisko pala i srce mi je slomljeno da ne mogu više. Želim ti ljuav i sreću, ali umirem i ne mogu više. Ovo me ubija. Imaj milosti. Toliko sam ga volela i ne mogu više ovo da podnesem. Ne želim ni život ni ljubav više. Samo želim mir – pisalo je u poruci.

  • Zaljubila se u bivšeg supruga bivše najbolje prijateljice

 

Ipak, iz mračnih dana koji su usledili, dogodilo se nešto što je iznenadilo i Šanaju i supruga njene rivalke: dogodila im se ljubav.

 

Glasine o njihovoj vezi su počele da kruže priče o njihovoj vezi kada su viđeni na odmoru u Kanadi, Njujorku i Floridi, a zvezda je priznala da joj je obnovio "veru u ljubav i posvećenost".

– Prošao je kroz patnju njegove porodice koja se raspala u isto vreme i pod istim ekstremnim okolnostima, on me razume bolje od bilo koga– rekla je ona fanovima.

 

Kada su objavili njihovu veridbu, Šanaja je priznala:

 

Frederik Nikolas Tiebaud mi je bio pravi poklon kao saosećajan prijatelj sa razumevanjem i vremenom je iz ovog dragocenog prijateljstva procvetala neverovatna ljubav –

 

Šanaja i Frederik su se venčali 2011. godine, a Šanaja je kasnije opisala događaje koji su doveli do njihove veze kao "prelepo uvrnute".


Što se tiče Meri An i Šanajinog bivšeg muža, oni i dalje žive u istom selu kao i njihovi bivši partneri. 

  • Sanja kako šiša bivšu najbolju drugaricu

 

Ali iako je Šanaja insistirala da je naučila da oprosti, priznala je da nikada neće zaboraviti.

 

Godine 2018. rekla je za Guardian da i dalje često sanja o tome da radi stvarno gadne stvari svojoj bivšoj prijateljici.

 

Uvek je šišam ili brijem – rekla je.

 

Ona odbija da ima bilo kakve veze sa svojim bivšim suprugom, profesionalno ili lično, osim kontakta zbog njihovog sina. 

 

Ali uprkos tome što veruje da su ona i Frederik na kraju dobili "bolji kraj štapa" jer su srećnije osobe, Šanaja čvrsto veruje da to ne opravdava postupke njene "užasne" prijateljice

 

– Još uvek oboje ne možemo da verujemo. Neverovatno je. To je prelepo neverovatna stvar koja je kao čudo. Zbog toga sam, znate, morala da upoznam ovog užasnog prijatelja – rekla je pevačica za Belfast Telegraph o svom drugom braku misleći na bivšu najbolju prijateljicu. 

 

makonda-tracker