sigurno se sećate ovih fotografija

U haljini od 4.400 dinara napravila — BUM! Eva Longorija 2005. nosila NAJJEFTINIJU KREACIJU u istoriji Kanskog festivala

2

Glumica ne krije da, kada su je prvi put pozvali na Kan, nije bila svesna na koliko važan događaj ide. Ipak, toleta u kojoj se pojavila obezbedila joj je maltene uspeh preko noći i titulu najseksepilnije žene planete.

foto: Tjaberg/face to face / Face to Face / Profimedia
foto: Tjaberg/face to face / Face to Face / Profimedia

Glumica Eva Longorija ovih dana boravi u Kanu, gde se održava 75. Međunarodni filmski festival, a iako je on tek počeo — jasno je da će biti jedna od najbolje odevenih žena na crvenom tepihu ove godine.


Evu smo već više puta u Kanu videli u šik odevnim varijantama, kako u najglamuroznijim prilikom premijera, tako i u ležernim u trenucima opuštanja. Danas ona pozira u skupocenim toaletama i najluksuznijoj odeći, ali kada je prvi put bila gošća Kanskog festivala bilo je sasvim drugačije.

 

Zvezda serije "Očajne domaćice" prvi put je šetala Kroazetom 2005. godine, a tada je njen izbor bila haljinica od 40 dolara, odnosno oko 4.400 dinara!
Kako je Eva Longorija nedavno istakla u intervjuu za People, kada je prvi put pozvana na festival kao televizijska zvezda u usponu, nije joj bilo najjasnije gde ide. Štaviše, Eva je priznala da "nije imala pojma šta je Kan".


Prelepa glumica latinoameričkog porekla zato je spremila za crveni tepih haljinu koju je kupila u čuvenoj losanđeleskoj Melrouz aveniji, po vrlo povoljnoj ceni.


Pomislila sam: "Obući ću ovu, ovu pletenu zlatnu, to deluje u redu" — prisetila se Eva. — Niko nije mogao da zna da je to haljina od 40 dolara.

 

1 / 7 Foto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia


Glumica se odlučila za vrlo elegantnu haljinu s tankim bretelama koja otkriva gola leđa i pertla se na njima. Atraktivan maksi model bio je pripijen uz njenu vitku figuru, a ispod poruba nalazila se jedva primetna čipka.

 

 

Jednostavna, ali prilično seksepilna i elegantna kreacija privukla je mnogo pažnje, čak više nego paprene toalete Evinih starijih, poznatijih i na crvenom tepihu iskusnijih koleginica. Štaviše, svi su želeli da znaju ko je dizajnirao njenu toaletu, a ona nije odavala tajnu. Pitali su je novinari, koleginice i saradnici čiju haljinu nosi, a ona je u šali odgovarala:


Kako to mislite? Moja je!

 


Kada se danas osvrne na taj trenutak, Eva ponosno ističe da je utisak ostavila ona, a ne haljina, jer je zračila samopouzdanjem.


Nije stvar u haljini, već u ženi koja nosi haljinu — rekla je glumica.

 


I to je definitivno slučaj — tih dana Eva Longorija bila je jedna od najperspektivnijih američkih glumica i osvajala je kako svojim darom za glumu u "Očajnim domaćicama", tako i prvim filmskim ulogama, ali i lepotom. Baš nakon pomenute šetnje crvenim tepihom u Kanu, Eva je proglašena najseksepilnijom ženom godine, a potom je ovo laskavo priznanje dobila i naredne, 2006. godine.

 

 

makonda-tracker