"moja žena je nemoguća"

"Volim da se grlim i ljubim": Glumački par je 45 godina u braku, a priča se da joj je NEVERAN sve vreme

2

Pričalo se i da je supruga Džeremija Arjonsa imala 10-godišnju aferu i da je čak zajedno slavila Božić sa ljubavnikom, a da je glumac bio na proslavi.

foto: John MACDOUGALL / AFP / Profimedia
foto: John MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Za sada je samo devetoro glumaca uspelo da osvoji takozvanu trostruku krunu tj. tri najuglednije svetske nagrade: Oskara, Emi i Toni.

 

Jedan od njih je i britanski glumac Džeremi Ajrons (74), koji je u svojoj pedesetogodišnjoj karijeri ostvario najrazličitiji raspon uloga. 

 

Poznat je po ulogama u filmovima "Lolita", "Čovek sa gvozdenom maskom", "Gučijevi", "Plagijator" i mnogim drugim.

 

Važi za jednog od najpriznatijih glumaca, a njegov ljubavni život je ništa manje interesantan.

Naime, glumac se prvi put oženio 1969. godine devojkom iz škole Džulijom Halama.  Međutim, ubrzo su shvatili da je sve greška i razveli su se iste godine.

 

Drugi put je okušao sreću sa glumicom Šinejd Kjuzak (75) sa kojom će ove godine proslaviti 45 godina braka. 

 

Njih dvoje imaju i dvoje dece, sinove Semjuela i Maksimilijana, kako kažu recept za uspešan brak pripisuju toleranciji i razumevanju međusobnih različitosti.

 

Njihov brak bi se mogao opisati slobodnim i otvorenim, čemu svedoče brojne glumčeve afere, ali i njegove supruge.

Nekoliko puta su ga paparaci uslikali sa kako poznatim tako i nepoznatim ženama.

 

Na njegovom listi dama sa kojima je uslikan kako razmenjuje nežnosti u javnosti ili sa kojima su ga dovodili u vezu našle su se Emina Ganić, Marjam Saks, Glen Glouz, a sa francuskom glumicom Patrišom Kas je čak uslikan kako se ljubi.

 

- Volim da se grlim i ljubim. Ja sam veoma taktilna osoba, ali to me dovodi u nevolje - ispričao je tom prilikom.

 

Glumac je nekoliko puta svoj brak nazivao "nefunkcionalnim."


- Šinejd i ja smo prošli teške periode. To se u svakom braku dešava jer su ljudi nemogući. Nemoguć sam, moja žena je nemoguća, život je nemoguć - priznao je glumac.

- Nijedan brak nije onakav kako izgleda. Veoma je teško biti sve jednoj osobi- ispričao je on jednom prilikom. 

 

Ajrons je više puta u intervjuima navodio da se nikada neće razvesti, iako je, prema sopstvenom priznanju, jednom prilikom potražio pomoć terapeuta kako bi prevazišli probleme.

 

Ipak, glumački par se 1982. godine čak i razišao na kratko, a pričalo se i da je Kjuzakova neko vreme izlaziala sa Terijem Handsom, pre nego što se pomirila sa suprugom. 

 

Isto tako, strani mediji su pisali i i o njenoj desetogodišnjoj aferi sa dramaturgom Tomom Stopardom, koja je bila naširoko poznata u pozorišnim krugovima i bila je toliko otvorena da su svi pomislili da su Džeremi i ona otišli svako svojim putem.

Bilo je čak i insinuacija da su Kjuzak i Stopard čak priredili božićnu žurku u Londonu kao par jedne godine — i prilično je neobično Ajrons bio među gostima.

 

- Uvek se pretvarao da je kul po pitanju toga, ali istina je da su njih dvoje godinama strašno povredili jedno drugo. Sada su prošli toliko toga zajedno da mislim da je dogovor da ne mogu da odustanu. Bio je užasnut kada ga je ostavila zbog Terija Hendsa i užasnut kada se to ponovo dogodilo sa Tomom Stopardom, iako se mnogo pričalo o tome da li je on veran - ispričao je jedan izvor za Daily Mail svojevremeno,

 

Jedan dugogodišnji prijatelj, koji ih oboje dobro poznaje više od 20 godina, kaže da je ispod površine njihova dugotrajna teška veza.

 

Uprkos svemu, njih dvoje i dalje ostaju zajedno.

 

Ali Džeremi sigurno misli da se njihov brak nikada neće završiti. Oni vole svoju kuću u Oksfordširu, to je najsavršenije mesto, a on tamo voli da igra Lord of the Manor. Oni vole da budu zajedno - ispričao je jedan izvor za Daily Mail. 

 

 

makonda-tracker