da li biste vi oprostili?

DOK JE DRUGARICI ČUVALA DECU — ONA JOJ ZAVELA MUŽA: 5 šokantnih afera koje su prekinula prijateljstva poznatih ličnosti

0

Kao i u "običnom svetu", i kod slavnih se dogodi da se pređe granica s onim s kojim to nikako ne bi smelo

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najboljim prijateljima i prijateljicama oprostili bismo mnogo toga, ali jedna stvar smatra se neoprostivom: izdaja u vidu veze sa suprugom tako bliske osobe — čak i kad su u pitanju bivši. Na ovakve skandale i emotivne potrese nisu bile imune ni svetske zvezde, a ovo su najpopularnije afere.


Kloi Kardašijan

 

1 / 7 Foto: Instagram


Najmlađa od sestara Kardašijan bila je bliska prijateljica s reperkom Trinom, a navodno se dva puta upustila u veze s muškarcima s kojima je ona bila. Najpre je Kloi zavela repera Frenča Montanu, s kojim je Trina bila u dvogodišnjoj vezi, potom je bila u vezi s košarkaškom zvezdom Džejmsom Hardenom odmah posle Trine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by katrina (@trinarockstarr)

 

Da li se nešto dešavalo između Kloi i njih dvojice dok je još njena drugarica bila u ovim vezama, nije poznato, ali mnogi su tvrdili da je to što je Tristan Tompson godinama varao lepu Kardašijanku karma jer je više puta slomila Trinino srce.

 


Elizabet Tejlor

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Definitivno najpoznatija "krađa muževa" u svetu slavnih dogodila se kada je pevač Edi Fišer ostavio Debi Rejnolds zbog njene drugarice Elizabet Tejlor.

 

Godinama je trajalo prijateljstvo između prelepih glumica, a Debi i Edi često su provodili vreme s Liz i njenim suprugom Majklom Todom. Štaviše, njihov sin Tod Fišer dobio je ime po mužu Elizabet Tejlor, koji je poginuo u avionskoj nesreći 1958. Tejlorova je bila skrhana, a kako bi joj pomogla da se izbori s bolom, Debi Rejnolds ponudila je svojoj drugarici da ona brine o njeno troje dece i da njen suprug Edi bude kod Liz u kući kako bi joj se našao. Već dve nedelje kasnije, Elizabet Tejlor i Edi Fišer otputovali su zajedno i zvanično bili par, posle čega je Debi podnela zahtev za razvod. Samo nekoliko sati nakon što su se razveli, Edi se oženio Elizabet.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Na pitanje kako je mogla da uništi brak svoje prijateljice, Tejlorova je odgovorila:


Ne možete da uništite srećan brak. Nisam ja od Debi uzela ništa, jer ona to nikad nije ni imala.


Decenijama kasnije, Debi je oprositla Liz i njih dve su se pomirile i, štaviše, sarađivale — igrale su zajedno u filmu "Ove stare dame", za koji je scenario napisala Debina i Edijeva ćerka Keri Fišer.

 


Mia Farou

 

Mia Farou
foto: Profimedia

Tokom šezdesetih godina prošlog veka glumica Mia Farou bila je bliska prijateljica muzičarke Dori Previn, koja je bila u braku s Andreom Previnom. Holivudska zvezda upustila se u tajnu vezu s mužem svoje drugarice, a sve se saznalo kad je Mia zatrudnela! Usledio je razvod, Previn je zaprosio glumicu, a Dori je godinu dana kasnije objavila pesmu Beware of Young Girls, o prijateljici sa skrivenim namerama koja ima lep venčani prsten.

 


Brak Farouove i Previna trajao je devet godina, a zajedno su 1970. dobili blizance.

 


Toni Parker

 


Čuveni NBA košarkaš bio je u dugogodišnjem braku s glumicom Evom Longorijom kada su se pojavile njegove eksplicitne poruke koje je slao Erin Brent, supruzi svog prijatelja i kolege Brenta Berija. Ovaj skandal mediji su pratili vrlo detaljno, a ubrzo potom Eva je ostavila sportistu.


Deniz Ričards

 

Deniz Ričards
foto: Profimedia

Glumice poznate po lepoti i seksepilu Deniz Ričards i Heder Loklir bile su bliske prijateljice u danima kada se Ričardsova razvela od Čarlija Šina.

 

Loklirova je bila tu da vida rane lepoj Deniz, a ubrzo smo saznali da se i Heder razvodi od Ričija Sambore. Njih dve uskoro nisu bile tako bliske, a potom se pročulo da su Deniz i Riči u vezi! Ričardsova se branila tvrdeći da su se Riči i Heder rastali pre toga, kao i da njih dve više nisu bile drugarice.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Da smo Heder i ja tad bile prijateljice, ne bih prešla liniju. Ali nismo — tvrdila je Deniz.


Selena Gomez

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Manekenka Bela Hadid i reper Vikend proveli su zajedno više od godinu dana, ali njihovoj ljubavi nije bilo suđeno, pa su se rastali u oktobru 2016. godine. Ipak, usledio je pravi šok kada se samo tri meseca kasnije pročulo da je Vikend u vezi s njenom prijateljicom Selenom Gomez!

 

1 / 12 Foto: Profimedia


Magazin People pisao je potom da manekenka i pevačica nisu bile najbolje drugarice i da je njihov odnos nikad nije bio mnogo blizak. Ipak, Hadidova je nedugo potom prestala da prati Selenu na Instagramu, ali navodno se u poslednje vreme trude da obnove prijateljstvo.

 

 

 

makonda-tracker