"samo smo se ljubili"

Umro je mlad, a raskid je bio buran: Zaboravljena ljubav Viktorije Bekam i glumca za kojim su uzdisali milioni devojaka

0

Pre nego što je zavolela Djevida Bekama, "spajsica" Viktorija Adams imala je dve veze, a jednu od njih sa čuvenim glumcem

Dejvid i Viktorija Bekam su u braku 24 godine
Dejvid i Viktorija Bekam su u braku 24 godinefoto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Iako je bila svetska superzvezda i pre nego što je postala supruga fudbalera Dejvida Bekama, bivša pevačica i danas popularna modna dizajnerka Viktorija Bekam toliko je dugo u braku sa sportistom da su mnogi zaboravili čak i njeno devojačko prezime.


Nekadašnja članica grupe Spice Girls rekla je "da" zgodnom Englezu 1999. godine, a ovaj par i danas – četvoro dece i 24 godine kasnije – izgleda zaljubljeno do ušiju.


Mnogi su, ipak, zaboravili da Dejvid Bekam nije bio prvi poznati dečko popularne Poš Spajs.


Pre fudbalera, Viktorija je imala dve velike ljubavi. Od 1988. do 1994. bila njen partner bio je električar Mark Vud, za kog je čak bila verena neko vreme, a potom je 1995. kratko bila u vezi s kanadskim glumcem Korijem Hejmom.

 

Glumac Kori Hejm umro je 2010. sa 38 godina
Glumac Kori Hejm umro je 2010. sa 38 godinafoto: Laura Cavanaugh / ddp USA / Profimedia

Viktorija nikada nije pričala mnogo o ovoj ljubavi, ali je u svojoj knjizi "Učeći da letim: Autobiografija" iz 2001. priznala da ima romantičnu prošlost s Korijem Hejmom.


On je, s druge strane, naširoko u jednom starom intervjuu pričao o njihovoj vezi, a navodno se sve odigralo 1995. godine, pre nego što je Viktorija postala velika zvezda.

 

Par se upoznao u londonskom muzičkom studiju, kada su, kako je Kori ispričao, Viktorija i on odmah zapazili jedno drugo.


Morao sam da se družim s njom, to je bila moja obaveza – rekao je on pomalo nejasno.


Kako je ispričao, Viktorija, tada Adams, bila je toliko očarana njim da ga je ubrzo odvela kući da upozna njene roditelje. Kori nije bio toliko oduševljen njom, a otišao je toliko daleko da je za medije pričao o tome kako se ona ljubi.

 


Kad se ljubi, radi tu malu kul stvar koju ne mogu da ti objasnim... Ona onako malo gricka, ništa posebno – rekao je glumac.


Oni su se viđali neko vreme i, po svemu sudeći, spontano se razišli.


Nikad nismo zaista raskinuli Viktorija i ja – rekao je Kori.


Naravno, svaka priča ima dve strane, a Viktorija je u svojoj knjizi napisala da je raskid bio vrlo jasan i buran. Sve se, tvrdi ona, dogodilo zbog njihovog neslaganja oko grupe Take That, koje je dovelo do velike svađe. Zato je Viktorija navodno "odvukla Hejma za vrat, gurnula ga u automobil, odvezla se do hotela, otvorila vrata, šutnula ga napolje, otvorila torbu s njegovim stvarima, pobacala ih po njemu i odvezla se dok je on vikao da mu je žao".

 

Imala sam dovoljno problema da se ne bavim brigom o nekoj propaloj filmskoj zvezdi – napisala je ona.

 

Kori Hejm malo pre smrti
Kori Hejm malo pre smrtifoto: RTMyers/MPI / Capital pictures / Profimedia

Kori je demantovao da se to dogodilo, a kao dokaz navodi da je odseo uu "Meriotu" dok je Viktorija u knjizi pomenula hotel "Hilton".


Ona je otkrila i da je Korija varala s drugim dečkom, na šta je glumac rekao da je srećan što to nije bio Dejvid Bekam.


Godinama kasnije, Viktorija je u jednom intervjuu ponovo upitana za Korija, a ona je opet potvrdila da su bili u vezi, ali je naglasila da ona nije bila ozbiljna.


Nismo imali odnose ili nešto tome slično. Zapravo, delovao je i kao da ne želi ni da proba. Uglavnom smo se samo ljubili – rekla je Poš Spajs.


U svakom slučaju, oni se očigledno nisu razišli u miru i nisu imali nikakav kontakt godinama, ali je Viktorija bila vrlo potresena kada je Hejm preminuo sa samo 38 godina. Kako su tada javili britanski mediji, ona je bila šokirana nakon što je čula vesti o njegovoj smrti.

 

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: EPA/IAN LANGSDON
  • Ko je bio Kori Hejm?

 

Kanadski glumac Kori Hejm bio je velika tinejdžerska zvezda tokom osamdesetih, a u istoriju filma upisao se ulogama u filmovima "Lukas" i "Srebrni metak", a definitivno najveći uspeh postigao je nakon igranja u filmu "Izgubljeni dečaci".

 

Hejm je za kratko vreme uspeo da se probije u sam vrh Holivuda, ali su ga njegovi poroci uskoro udaljili od uspeha koji su mnogi verovali da ga čeka.

 

Koristio je razne narkotike i alkohol, a protiv zavisnosti se borio veći deo svog života. Kako je pričao, još kao dečak je na snimanju "Izgubljenih dečaka" probao marihuanu, u trenutku kada je pio već godinu dana, a već kao 17-godišnjak je bio zavisnik od droge.

 


Poznat je i po tome što je u jednoj epizodi podkasta "Dva Korija", u kom je razgovarao s kolegom Korijem Feldmanom, ispričao da ga je sa 14 godina seksualno zlostavljao jedan njihov zajednički poznanik i "holivudski moćnik". Kori Hejm preminuo je potom 2010. godine nakon predoziranja, a Feldman je kasnije pričao da mu je prijatelj priznao da je njegov zlostavljač i silovatelj navodno bio Čarli Šin.

 

 

makonda-tracker