pogledajte

Ljubav je ISTA i nakon 26 godina: Viktorija Bekam DIRLJIVIM fotografijama čestitala Dejvidu Dan zaljubljenih

0

Uprkos brojnim tračevima, aferama i intrigama, oni su ipak opstali i stigli do 26. godišnjice braka.

Viktorija i Dejvid Bekam
Viktorija i Dejvid Bekamfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Viktorija Bekam je na poseban način čestitala Dan zaljubljenih Dejvidu Bekamu i ponovo pokazala da je njena ljubav jača od svih afera i tračeva.

 

Poznata dizajnerka je podelila fotografije od pre više od dve decenije kada su ona i Bekam bili na početku, a čini se da su se emocije održale sve do danas i to istom jačinom.

 

- 26 godina i i dalje moj, volim te puno - napisala je Viktorija ispod objave na kojoj su njih dvoje nekoliko decenija mlađi i obučeni u karakterističnu garderobu za to vreme.

Podsetimo, njihov brak je bio poprilično uzdrman kada se pojavila Rebeka Los, Dejvidova asistentkinja, koja je dobila otkaz nakon nekoliko meseci, da bi kasnije otkrila kako su ona i fudbaler imali četvoromesečnu aferu.

 

Međutim, i pre nego što je Rebeka rešila da progovori, pojavile su se fotografije iz jedno madridskog kluba na kojima su ona i Dejvid i izgledaju dosta prisnije nego što bi trebalo. 

Kasnije se saznalo da su iste večeri kada su uslikani i kada su priče o fudbalerovoj preljubi počele da kruže, Rebeka i Dejvid zajedno napustili klub i otišli u njegov apartman u hotelu Santa Mauro.

 

Ona je sve ovo pametno iskoristila, pa bez obzira na to da li se radilo o istini ili ne, Rebeka je dosta zaradila samom pričom, zbog koje je potom bila na brojnim naslovnim stranama.

 

Danas, Dejvid i Viktorija i dalje žive bračnu idilu, a na ovu čestitku i on je odgovorio sličnom fotografijom, tako da je još jednom potvrdio da niko i ništa ne može da ih uzdrma.

 

makonda-tracker