lista nije kratka

Imali su STRASTVENE VEZE i vešto se skrivali: Za ove poznate ličnosti ste ZABORAVILI da su bili zajedno

0

Slavnima nije uvek lako da vode privatni život jer ih u svakom trenutku prati budno oko javnosti, ali neke ljubavi su uspele da ostanu skrivene ili da se o njima ne priča previše

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Poznate ličnosti su nam, naročito u današnje vreme, gotovo otvorena knjiga — koliko god se trudile, one ne mogu da sakriju od javnosti baš sve što bi želele.


To je svakako slučaj s njihovim ljubavnim životom, koji privlači možda i najviše pažnje medija i fanova, ali neke zvezde uspele su da sačuvaju svoju privatnost koliko je moguće. Tako je došlo do skrivenih ljubavi za koje gotovo da smo zaboravili da su se ikad dogodile...

 

Masimo Savić i Bebi Dol

 

1 / 4 Foto: Stefan Kojić


Jedan od najinteresantnijih parova osamdesetih godina svakako su bili popularna Beograđanka i zgodni momak iz Pule. Iako ova veza nije bila tajna, ona definitivno spada u ljubavi koje su se dogodile toliko davno da su pomalo zaboravljene.


Bili smo ludi kao puška. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lijepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to — izjavio je jednom Masimo.

 

Rajan Gosling i Sandra Bulok

 

1 / 5 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kanađanin Rajan Gosling i njegova koleginica Sandra Bulok upoznali su se 2002. godine, na snimanju filma "Ubistvo po stavkama". Njima razlika u godinama nije stala na put ljubavi, pa su pune dve godine bili u srećnoj vezi, a danas ne postoji mnogo fotografija na kojima su zajedno.

 

 

Vlado Georgiev i Marina Perazić

 

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić


Javnost je za ovu vezu saznala tek 2009. godine, dok je bivša članica grupe "Denis i Denis" Marina Perazić (61) bila u rijalitiju "Farma". Ona je tada otkrila da je muzičar Vlado Georgiev (43) njen bivši dečko, a on je to potvrdio, naglasivši da se sve desilo dve decenije ranije. Pevačica je tada ispričala i da je Momčilo Bajagić njoj posvetio čuvenu baladu "Kad hodaš", ali on je to demantovao.

 

Džulija Roberts i Lijam Nison

 

1 / 7 Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia


Kada je imala samo 19 godina, glumicu Džuliju Roberts razoružavajućeg osmeha šarmirao je Lijam Nison, koji je tad uveliko bio u svojim tridesetim. Par se rastao 1988. godine, kada su zajedno zaigrali u filmu Zadovoljstvo. Osam godina kasnije, ponovo su sarađivali, na snimanju filma "Majkl Kolins".

 

 

Željko Joksimović i Ceca Slavković

 

1 / 8 Foto: Youtube Printscreen


Pre nego što je slavni kantautor Željko Joksimović upoznao i zavoleo lepu voditeljku Jovanu, zabavljao se s nekolicinom poznatih dama, a jedna od njih bila je i šarmantna pevačica Ceca Slavković. Par se nikad nije oglašavao povodom ovih navoda medija, ali je poznato da su bili bliski prijatelji i da su sarađivali.

 

Vinona Rajder i Met Dejmon

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Glumica koja je devedesetih zabeležila niz veoma popularnih uloga, a u 21. veku nas oduševila u filmu "Crni labud" i seriji "Stranger Things" Vinona Rajder krajem devedesetih je osvojila u tom trenutku veoma poželjnog Meta Dejmona. Par se rastao posle nekoliko godina, a Vinona Rajder je jednom prilikom istakla da je Dejmon jako dobar momak i da joj je drago što je s njim u prijateljskim odnosima.

 

Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen, Ana Paunković


Pevačica je danas u braku s Filipom Živojinovićem, a poznato je da je pre toga bila u vezi s Ljubom Perućicom. Ipak, mnogima je promakla njena ljubav s Amarom Giletom Jašarspahićem, koji ističe da je u pitanju bila detinjasta priča.


Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza — rekao je Amar jednom prilikom.
 

 

 

 

 

 

makonda-tracker