trajalo je kratko

Ne krije zašto su se rastali: Siniša Mihajlović je bio u vezi s ovom poznatom pevačicom pre ljubavi s Arijanom

0

Jedna od najpopularnijih lepotica tokom devedesetih bila je u kratkoj vezi s jednim od najboljih fudbalera s ovih prostora Sinišom Mihajlovićem

foto: Bildbyran / Zuma Press / Profimedia
foto: Bildbyran / Zuma Press / Profimedia

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini posle višegodišnje borbe s leukemijom, javili su juče italijanski mediji, nakon čega je porodica Mihajlović potvrdila užasne vesti.


Kako su mediji javili, on je preminuo u bolnici u Rimu, okružen porodicom, koja mu je bila najveća podrška tokom višegodišnje teške borbe.

 

On je godinama bio u braku s italijanskom voditeljkom Arijanom Rapaćoni, s kojom je dobio petoro dece: Virdžiniju, Viktoriju, Nikolasa, Dušana i Miroslava, dok iz vanbračne veze ima sina Marka.

 

Siniša Mihajlović, Arijana Rapaćoni, Arijana Mihajlović
foto: Instagram

Pre nego što je stupio u brak s lepom Italijankom, Siniša je važio za miljenika žena, a poznato je da je bio u vrlo kratkoj vezi s pevačicom Andrijanom Anči Dabetić tokom 1994. godine.


Ona se oglasila nakon tragične vesti o Mihajlovićevoj smrti i otkrila kako će pamtiti slavnog sportistu.

 


Zaista me je pogodila ova vest. Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio. Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život – istakla je nekadašnja jugoslovenska misica i pevačica Anči za Grand.


Ona se osvrnula i na svoju kratku priču sa Sinišom, koja je okončana jer su imali previše obaveza.

 


Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom – rekla je ona.

 

Anči je dodala i da nije želela da postane "samo žena fudbalera", kao i da su Siniša i ona ostali u dobrim odnosima.

 


Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva, tri puta na nekim dešavanjima. Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji – rekla je Anči.

 

1 / 8 Foto: EPA PHOTO/SRDJAN SUKI

 

 

makonda-tracker