zajedno su još od školskih dana

Ovakve frizure danas SIGURNO ne bi nosili: Iznenadiće vas kako su Lionel Mesi i Antonela izgledali NA POČETKU VEZE

0

Argentina je postala prvak sveta, a Lionel Mesi i zvanično najbolji fudbaler na planeti.

foto: PIKO / The Photo One / Profimedia
foto: PIKO / The Photo One / Profimedia

Svetsko prvenstvo u Kataru je završeno, a mnogi će reći da je ovo bilo najuzbudljivije i najneobičnije prvenstvo koje su gledali. Prva od neobičnih stvari jeste period održavanja, dok su sam Mundijal obeležila ispadanja nekih od favorita.

 

Dobili smo i neke nove reprezentacije koje prete da postanu velika konkurencija već poznatim favoritima, pa je tako selekcija Maroka ispisala svoju fudbalsku istoriju i postala jedna od glavnih tema u Kataru, ali i u svetu.

 

I dok Argentina i ceo svet slave Lea Mesija kao najboljeg svih vremena, četiri miliona Argentinaca je želelo da pozdravi svoje fudbalere, a nažalost, neki su i izgubili život. Bez obzira da li imate bilo kakve veze sa Argentinom ili ste, naprosto, Mesijev obožavalac, sigurno pratite njegovu karijeru od početka.

Slavni Mesi osim poslovnih obaveza, ima i veliku porodicu koja mu već godinama pruža podršku. On je u braku sa Antonelom Rokuco, sa kojom se upoznao kada je imao pet godina, a zaljubio se već sa devet. Zvanično su javnosti potvrdili da su u vezi još 2008. godine, ali tačne datume znaju samo njih dvoje.

Ovih dana na društvenim mrežama se šire brojne fotografije jednog od najboljih fudbalera u istoriji, pa je tako nezaobilazna i ona na kojoj je sa svojom devojkom od pre dvadesetak godina.

Nasmejani, jako mladi i sa karakterističnim frizurama za te godine koje su bile popularne i kod nas. Skoro ništa se nije promenilo od tad, osim što su dobili trojicu sinova i što je Mesi uspeo da uđe u istoriju sa drugim velikim imenima fudbala.

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/Ronald Wittek

 

makonda-tracker