jako su bliski

Ona je JEDINA SESTRA najboljeg fudbalera na svetu: Marija Sol Mesi je prelepa devojka kojoj brat neizmerno pomaže

0

Najbolji fudbaler na svetu i čovek koji je ušao u istoriju i Argentinac Lionel Mesi.

foto: EPA-EFE/Mohamed Messara
foto: EPA-EFE/Mohamed Messara

Mnogi su proteklo prvenstvo u Kataru pratili upravo zbog najveće fudbalske nacije i čoveka koji je zaslužio da se nađe na vrhu sveta. Lionel Mesi je uzor i mnogima i omiljeni fudbaler, a sad je uspeo i da uđe u istoriju kao čovek koji je osvojio sve što može da se osvoji.

 

Porodica je pratila Lea na ovom velikom takmičenju, a o njegovoj supruzi se već dosta pisalo, međutim, niko nije obraćao pažnju na njegovu rođenu sestru Mariju Sol Mesi.

 

Marija Sol je najmlađe dete u Mesijevoj porodici, rođena je 1993. godine, a za slavnog brata je izuzetno vezana. Pored nje, Mesi i ima i dvojicu braće, Rodriga i Matijasa.

Marija je dobila značajnu ulogu u Mesijevom biznisu, pa radi kao brend menadžer u bratovljevoj modnoj kući. Zahvaljujući tome, imala je priliku i da blisko sarađuje sa Džini Hilfiger, najmlađoj sestri popularnog modnog kreatora Tomija.

Kako je i sama isticala, glavni cilj je ostati veran Mesijevom imidžu, a dizajn mora da deluje spontano i da bude pristupačan svima. Upravo zahvaljujući ovom poslu, Marija je dobila još jednu šansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Sol (@mariasolmessi)

Naime, ona je osnovala i svoju kolekciju bikinija, koju je predstavila kao "modnu letnju kapsulu", jedinstvenog dizajna. Time je proslavljeno deset godina brenda, a Marija ima i pomoć brata i snaje. Leo i Antonela reklamiraju njene kupaće kostime, pa ne sumnjamo da i ovaj biznis cveta.

 

 

makonda-tracker