toliko se vole

LUDO JE ZALJUBLJEN U NJU OD SVOJE DEVETE GODINE: Leo Mesi i njegova Antonela žive najlepšu ljubavnu i porodičnu bajku (FOTO)

1

Oni imaju divnu, stabilnu porodicu, a obožavaju se još od detinjstva.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na dodelu ovogodišnje Zlatne kopačke slavni fudbaler Leo Mesi stigao je sa suprugom Antonelom Rokuco i sinovima Mateom i Tijagom.

 

U ovu porodicu svi su gledali, kako zbog slatkih dečaka, tako i zbog prelepe Antonele. Ona je svom Leu čestitala emotivnom porukom:

 

"Čestitam ti. Zaslužuješ i više od ovog. Tako sam ponosna što si osvojio šestu Zlatnu kopačku", napisala je Antonela suprugu na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

 

Mesi i njegova ljubav Antonela upoznali su se kada je fudbaler imao svega 5 godina, a priznao je da se zaljubio u nju kad je imao 9 godina. Njih dvoje su se upoznali preko Antonelinog rođaka, sa kojim su svi zajedno ponekad igrali fudbal.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

S obzirom na to da Leo i Antonela kriju privatnost kao zmija noge, samo njihovi najbliži znaju koliko su tačno zajedno. Javnosti su potvrdili da su u vezi 2008. godine.

 

Par se venčao 2017. u Argentini, a imaju i troje dece. Prvi sin rodio im se 2012, 2015. drugi sin, a 2018. treći sin.

 

Pre nego što je postala model, Antonela je studirala stomatologiju, a nikada nije diplomirala. Na kraju se pronašla u svetu manekenstva.

 

 

makonda-tracker