rado se seća ove ljubavi

Šta će reći njen dečko i njegova devojka? Elena objavila fotografiju s Jugoslavom Karićem koja govori hiljadu reči

0

Dizajnerka nameštaja Elena Karaman provela je 18 godina s biznismenom Jugoslavom Karićem, s kojim očito ima sjajan odnos i nakon razvoda

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Biznismen Jugoslav Karić, član poznate preduzetničke porodice Karić, bio je od 2005. godine u braku s Elenom Karaman, popularnom dizajnerkom nameštaja i ćerkom kreatorke Verice Rakočević.


Par je zajedno proveo mnogo srećnih trenutaka, koje očigledno vrednuju uprkos tome što su se razveli 2021. godine, nakon višemesečnih spekulacija u medijima.

 

Elena je potom uplovila u vezu s fotografom Dušanom Reljinom, dok je Jugoslav zavoleo hrvatsku lepoticu Barbaru Ljiljak. To, međutim, nije sprečilo Elenu da čoveku s kojim je provela mnogo lepih godina čestita javno rođendan, i to kako!

 

Ona je, naime, na Instagramu podelila fotografiju nastalu u trenutku kada su Jugoslav i ona bili zaljubljeni do ušiju, na kojoj se ljube dok ona uživa u njgovom zagrljaju.


Srećan solarni povratak muškarcu s kojim sam provela 18 godina – napisala je Elena.

 

Elena Karaman, Jugoslav Karić
foto: https://www.instagram.com/elenakaraman.essenceofliving/

Ona je potom podelila još jednu Jugoslavljevu fotografiju i napisala:

 

Srećan rođendan, Jugiša. Volimo te.


Podsetimo, krajem 2020. počelo je da se priča o rastanku Jugoslava Karića i Elene Karaman, što je on potvrdio tek u februaru 2021. godine.


Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama – rekao je nešto ranije izvor blizak paru.

 

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

 


 

makonda-tracker