"NEMETONA"

Zavirite u luksuzni dom Elene Karaman: Gong mudrosti, kristalni lusteri, umetnička dela – njeni snovi su sada stvarnost

2

Raskoš na sve strane, ali zaista lepo upakovan i skladan, bez trunke kiča!

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Elena Karaman živi u svojoj veoma lepo sređenoj vili koja se naziva „Nemetona“. I maltene nema stvari koja se može videti u njenom domu, a da na spada luksuz.

 

Možda će vam prvo za oko zapasti kristalni lusteri, koji se mogu primetiti u velikom broju prostorija u celoj vili.

 

 

U dnevnoj sobi, uz još jedan kristalni luster, nalazi se veliki sto, kao i dva velika prozora sa izuzetno dugačkim zvesama, a sve je lepo upakovano u kremastobeloj nijansi.   

 

Slične zavese se nalaze i u ostalim prostorijama, na primer u dnevnoj sobi, gde na dvosedu i foteljama vidimo veliki broj jastuka, nekoliko umetničkih slika po zidovima, ali i jednu zanimljivu skulpturu Deda Mraza.

 

Slike na zidovima se nalaze i u ostatku vile, a po stolicama i stolu primetno je da je Eleni bež nijasna jedna od omiljenih.

 

 

Ono što je mnoge iznenadilo je veliki gong, koji se nalazi u posebnoj prostoriji sa "ranojutarnju transmisiju mudrosti" 

 

Kada je bila u poseti svojoj ćerki, Verica Rakočević je napravila malu foto tura kroz vili, ali i na baš lep način pohvalila ukus i stil svoje Elene. (Ima 10 fotografija, samo skrolujte ako želite sve da ih vidite. 

 

- Svoje snove je pretvorila u stvarnost, izmastala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jacinom.Vredna i kreativna moja Eelena, neka te sumske vile čuvaju uživajuci sa tobom u tvom mikro svetu. Voli te mama - napisala je Verica prilkom posete.

 

 

Eelena nam je dala priliku i da i iz drugog ugla zavirimo u njenu dnevnu sobu, koju zbog marokanskih handira opisuje kao pomalo mističnu. 

 

 

Ono najmagičnije u njenoj vili sačuvali smo za kraj – u pitanju je kupatilo. Kako je sama Elena rekla, ovo je njen kutak lepote, a cela prostorija je na neki način u poetičnom duhu. Tu se nalazi stara kada koja pleni svojim old skul duhom,  a okružena je sa svećama, cvećem, sofom sa knjigu, kao i foteljama. 

 

 

Mnogi fanovi su kupatilo opisali kao "prostor za dušu" i možda i najzanimljiviji i najslađi deo ove raskošne vile. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker