novi početak

Posle prelepe Elene — jedna od zvanično najlepših Balkanki! Jugoslav Karić prvi put u javnosti s novom devojkom

0

Bivši muž Elene Karić ponosno se u javnosti pojavljuje sa svojom novom emotivnom partnerkom

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

U Beogradu je sinoć održan spektakularni koncert žive legende i jednog od najboljih tenora današnjice Andree Bočelija, koji je sa sopranom Kristinom Pasaroju izveo neke od najlepših arija iz Verdijevih, Pučinijevih i Belinijevih opera.


Specijalni gost italijanskog umetnika bila je naša pop pevačica Jelena Tomašević, koja je najpre sama otpevala pesmu grupe Biber "Gde si bilo, jare moje", nakon čega je imala čast da s Bočelijem izvede numere "Vivo per lei" i "Canto della pera".

 

Jedan od najvažnijih kulturnih događaja u prestonici ove godine okupio je veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera, a među onima koji su uživali u Bočelijevom glasu bio je i biznismen Jugoslav Karić.


Jedan od članova poznate preduzetničke porodice Karić na koncert je stigao u društvu svoje nove devojke, dve godine nakon razvoda od Elene Karić. U pitanju je Barbara Ljiljak, pobednica hrvatskog izbora za takmičenje Miss Universe 2015. godine, s kojom je Jugoslav već neko vreme u skladnoj vezi.

 

Bočelijev koncert, Jugoslav Karić, Barbara Ljiljak
foto: Nemanja Nikolić

Par ne želi da komentariše natpise medija o svojoj ljubavi, a Barbara je nedavno za jedan hrvatski list odbila da priča o svom odnosu s Karićem.


Kao što sam već nekoliko puta naglasila, ne volim da komentarišem svoj privatni život, pa ne bih htela ni sada — istakla je ona.


Nakon razvoda od Elene Karić, Jugoslav pre Barbare nije pokazivao javnosti nijednu devojku, dok je čuvena dizajnerka enterijera u srećnoj vezi s fotografom Dušanom Reljinom.

 

 

makonda-tracker