bio je čuven po lepoti

NE KRIJE DA SU JE UVEK PRIVLAČILI MLAĐI MUŠKARCI: Ovo je PRVI MUŽ Verice Rakočević i Elenin otac (FOTO)

0

Čuvena kreatorka priznala je pre nekoliko godina da se nikad nije interesovala za muškarce starije od nje

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Jedna od najcenjenijih srpskih modnih dizajnerki Verica Rakočević privukla je mnogo pažnje javnosti i komentare kad se pre nekoliko godina na večnu ljubav zavetovala 35 godina mlađem kompozitoru Veljku Kuzmančeviću.


Kako je jednom prilikom istakla, on nije prvi mlađi muškarac kojeg je volela. Naprotiv – stariji je nisu preteralo zanimali.

 

Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvesni šta su u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe – rekla je ona.


Pre nego što je upoznala kompozitora, Verica je bila u braku s Boranom Karamanom, s kojim je dobila ćerku Elenu, a potom za Zorana Rakočevića, s kojim ima ćerku Milenu i sina Miodraga.


S obzirom na to koliko je Elena popularna, mnoge je, iako je ona slika i prilika i svoje majke, zanimalo kako izgleda njen otac, a pre nekoliko godina na Instagram profilu Hafe Karić pojavila se fotografija Elene Karaman Karić sa ocem.

 

foto: Instagram

On je, inače, bivši stjuard JAT-a, koji danas živi i radi u Londonu, gde je direktor jedne kompanije, a mediji su pre izvesnog vremena pisali da se Verica odlično slaže s njim.

 


Mi se ne družimo, nemamo potrebe, prosto ne vidim da bi bilo i prirodno da se družimo, ali je prirodno i civilizovano da razgovaramo i poštujemo i uvažavamo jedni druge. On je bio najlepši stjuard na aerodromu u Beogradu. Čuveni Boran Karaman, poznat po svojoj lepoti. S njim je sada Dario, Elenin brat po ocu, koji je kao moje dete – ispričala je jednom prilikom Verica.

 

makonda-tracker