(foto)

Kažu da je nasledio majčinu lepotu: Sin Verice Rakočević podržao je majku kad su je mnogi osuđivali

0

Naša proslavljena modna kreatorka ponosna je majka troje dece, a malo je poznato da ona ima i sina koji je njena slika i prilika

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Verica Rakočević, jedna od naših najcenjenijih modnih dizajnerki, godinama je pod lupom javnosti zbog svog privatnog života, ali je ona u velikoj meri uspela da sačuva intimu svoje porodice.


Iako je majka troje dece, uglavnom svi znaju samo za Elenu Karaman, Veričino najstarije dete, koja je i sama dizajnerka, i to nameštaja, a bila je u brakovima s Predragom Mijatovićem, Andrijom Draškovićem i Jugoslavom Karićem.


Međutim, Verica ima još dvoje mlađe dece, koje je dobila u braku sa Zoranom Rakočevićem. Jedna od njih je njena ćerka Milena, koja je u Americi izgradila karijeru modne fotografkinje i ne eksponira se u javnosti.

 

Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne – ispričala je jednom prilikom Verica.

 


Međutim, ponosna majka dveju uspešnih i lepih žena ima i jednog sina, koji, takođe, preferira da se ne eksponira previše, pa se o njegovom životu ne zna mnogo.


Miodrag Rakočević, došao je na svet 1980. godine, a mediji često vole da istaknu da je tri godine stariji od od Veričinog sadašnjeg supruga i kompozitora Veljka Kuzmančevića.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako su pisali mediji, Miodrag je od početka podržavao ljubav svoje majke s mladim kompozitorom i jedini je od Veričine dece koji je prisustvovao njihovom romantičnom venčanju u Beogradu 2013. godine.


Pored toga, mnogi ističu da je Miodrag Veričina slika i prilika.


Kako su pisali mediji, sin Verice Rakočević je ponosni tata dveju devojčica, pa tako ona danas ima šestoro unučadi.

 

 

 

 

makonda-tracker