odali se

DOKAZ da su ponovo zajedno? Jugoslav Karić i poznata LEPOTICA objavili zagonetne FOTOGRAFIJE

0

Biznismen i manekenka su na svojim društvenim mrežama objavili zanimljive pejzažne fotografije koje verovatno ukazuju na to da se njih dvoje nalaze na interesantnoj lokaciji. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Već neko vreme se spekulisalo kako je Jugoslav Karić, nakon kraha braka sa Elenom Karaman, u emotivnoj vezi sa hrvatskom mislicom Barbarom Ljiljak.  

 

Njih dvoje su pokušali da svoju ljubav drže daleko od očiju javnosti, ali to nisu uspeli da održe dugo jer, kako je Kurir objavio, oni se očigledno više ne kriju pošto je Karić napisao da će da poseti jednu destinaciju, pa su mnogo pretpostavili da tamo neće ići sam. 

Sada su njih dvoje na svojim Instagram profilima objavili fotografije sa iste lokacije, gde su uslikali prirodu. 

 

Oboje su na svojim fotografijama "prikačili" i romantičnu numeru od pevača Olivera Dragojevića. 

 

Oni su sada na svojim Instagram profili objavili fotografije sa iste lokacije, a na kojima su uslikali vodu.

 

 

Barbara je uz svoj stori objavila i pesmu Olivera Dragojevića, a ubrzo je to učinio i Jugoslav, koji je svojoj dragoj takođe posvetio romantičnu baladu od čuvenog pevača.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Dokaz da im je jako lepo zajedno jeste i to što zbog njega često dolazi u Beograd, a, kako pišu mediji, Karić se potrudio da joj ulepša rođendan tako što je dobila "porše" od 100.000 evra.

 

Podsetimo da je davno uslikan u društvu Milice Todorović, zbog čega se nagađalo da su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu, ali pevačica je oštro demantovala da se između njih dešava išta više od bliskog prijateljstva. 

 

Milica Todorović, Jugoslav Karić
foto: Youtube Printscreen

 

Jugoslav se bavi nekretninama i pokazivao mi je neke stanove na Senjaku, i nakon toga me odvezao kući. Tu nema ništa, mi smo prijatelji. Čovek ni kafu da popije s nekim ne može, a da ne bude u vezi... Mi se samo družimo i to je sve — rekla je tada Milica za "Blic".

 

 

 

makonda-tracker