odlučna je

Posle razvoda od Jugoslava Karića život joj se preokrenuo: Elena Karaman pokreće NOV BIZNIS sa svojim partnerom

0

Ona je odlučila da sa dečkom otpočne jedan neobičan posao koji će se potpuno razlikovati od svega što se proizvodi na tržištu...

foto: Instagram
foto: Instagram

Elena Karaman i Dušan Reljin uživaju već godinu dana u ljubavi. O njihovom odnosu se malo zna i retko ko zna detalje iz privatnog života ovog para. Međutim, ono šta se zna jeste da su oni odlučili za započnu jedan zajednički biznis. 

 

Njih dvoje su kako saznaje Kurir kreirali liniju mirisa koja će se razlikovati od drugih proizvoda slične namene. 

 

 

Prošle godine odlučio sam da se upustim na novo putovanje sa mojom srodnom dušom i konačno smo ugledali svetlost. Naš kreativni centar potrudio se da magiju i alhemiju pretvori u miris — napisao je Dušan uz Eleninu fotografiju, na kojoj se vidi da su timski radili kako bi pokrenuli svoj brend mirisa za telo i prostorije.

 

 

Njih dvoje polažu veliku nadu u zajednički posao, a ono što je sigurno jeste da su u pitanju kombinacije specifičnih mirisa koje će podići veliku prašinu u javnosti. Njihovi nazivi i sastojci biće u skladu s njihovim načinom i filozofijom života i svim onim što intrigira domaću javnost, posebno kad je u pitanju Elena.

 

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

 

Podsetimo, Elena nakon razvoda od Jugoslava Karića na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje scene s duhovnih rituala, pa su tako njeni pratioci mogli da vide kako se moli zemlji, vodi i vazduhu, kako je skupljala menstruaciju u čašama, te njen ples oko vatre uz mantre, a nedavno je šokirala javnost i kada je napisala da ju je na dan velikog otvaranja kosmičkih kapija prozvao, ni više-ni manje, nego - pirotski ćilim, prenosi Kurir. 

 

 

makonda-tracker