FOTO

Palata u Kotoru vredna 1.500.000 evra čeka vlasnika: Elena Karaman pokazala sav LUKSUZ u kom uživa tokom leta

0

Elena Karaman je otputovala sa svojim izabranikom Dušanom na odmor u Kotor, a velelepna kuća u kojoj su odseli će vas ostaviti bez daha.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Elena Karaman je nakon razvoda od Jugoslava Karića prošla kroz teži period iako bivši supružnici nisu u lošim odnosima, a njihova zajednička imovina je skoro u potpunosti rasprodata osim kuća na moru koje čekaju vlasnika.

 

Kuće na moru za koje je Jugoslav posebno vezan, ostavljene su za kraj što se tiče prodaje, a medijski natpisi su da je njihova cena čak 1.500.000 evra! Elena je za to vreme iskoristila priliku i otputovala na odmor kako bi se opustila i uživala u privatnoj plaži koju njihova vila poseduje.

Elena je mnogo volela tu kuću i često je znala celo leto da provede u zalivu, a na jednoj od objava na Instagramu je napisala "dom", objavivši fotografiju palate.

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Na četiri je sprata i prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara. Izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv i poseduje, pored privatne plaže, parking, četiri velike terase, te kaskadne vrtove.

 

Podsetimo, razvod Elene Karaman i Jugoslava Karića je iznenadio javnost s obzirom da su živeli u skladnoj zajednici 15 godina, ali su im se putevi na kraju ipak razišli.

 

 

makonda-tracker