savršen par

Osvojila ga u srednjoj školi, rodila mu troje dece: Ova lepotica je supruga hrvatskog fudbalera Ivana Perišića (FOTO)

0

Pobeda hrvatske fudbalske reperezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kataru nad "kraljevima fudbala" Brazilom podigla je ceo region na noge

foto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia
foto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

Moćnu postavu hrvatske reprezentacije  na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru činili su momci velikog srca, a među njima se našao i Ivan Perišić.


Jedan trenutak nakon završetka meča sa Brazilom svima je ukrao srce, a to je bio momenat kada je njegov sin Leo Perišić prišao uplakanom Neimaru i zagrlio ga.

 

 

To je bio definitivno trenutak koji će se godinama prepričavati. Perišićeva deca pratila su meč s majkom Josipom.

 

O njihovoj ljubavi se često pisalo u hrvatskim medijima. Njihova ljubavna priča počela je još u srednjoj školi kada su, navodno, sedeli i u istoj klupi.

 

Sudbonosno 'da' su izgovorili su 2020. godine u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice braka koji su sklopili pred zakonom.

 

 

Činu crkvenog venčanja prisustvovali su samo članovi najbliže porodice. Koliko je Josipa skromna govori i činjenica da za tu specijalnu priliku ova lepa mlada žena nije pohitala da kupi novu venčanicu, već je suzila haljinu Vivien Vestvud, koju je nosila na opštinskom venčanju 2012. godine.

 

Ivan ne krije koliko je vezan za svoju porodicu, a veliku ulogu u tome igra i njegova teška životna priča, koja ga je naterala da brzo odraste i učvrsti vezu sa majkom i sestrom.

 

 

Atraktivna Josipa poznata je kao strastvena navijačica Vatrenih i velika je podrška svom suprugu.

 

Ivan i Josipa su roditelji dvoje dece, sina Leonarda i ćerkice Manuele, a nedavno su dobili i treće dete, sina koji je dobio ime Luka.

 

 

 

makonda-tracker